Magazin

Strelac i Strelac

07.09.2020

Strelac i Strelac


Kombinacija koja je najčešće uspešna.

Njihovi odnosi su prirodni i spontani. Jedan drugome pružaju puno na mnogim poljima zajedničkog života.

Erotika je verna pratilja njihove životne priče. Seks dobar, uživanje potpuno, a vatra tinja i u starim danima.

Sve to je dopunjeno zajedničkim snovima, putovanjima i avanturama. Oni su puni optimizma i žive slobodno, ne sputavajući jedan drugog. Niko ni ne pokušava da nametne onom drugom ono što ni sam sebi ne želi. Ambicije su im iste, pogledi na svet slični, temperament i karakter podudarni, pa su se stekli svi uslovi za jaku i kvalitetnu vezu. Vole decu i vaspitavaju ih u duhu optimizma, slobode i humanosti.

Kao što je to slučaj i kod drugih parova koji su istog znaka, ovakve kombinacije obično pojačavaju i dobre i loše osobine znaka. Kod Strelca je to opasnost da se suoči sa realnošću i da reaguje na neadekvatan način. U takvim prilikama oba Strelca se istovremeno nađu na klizavom tlu, pa može doći do nesporazuma. Često su ti nesporazumi usled različitog pogleda na neku pojavu koja im se dešava u životu. No oni su u najvećem broju slučajeva dovoljno razboriti da otklone nesporazume.

Ukoliko je njihov vladar Jupiter u lošem odnosu, tada postoji opasnost da veza postane ugrožena. U obrnutom slučaju kod njih sve štima i oni predstavljaju srećan par.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem