Magazin

Blizanci i Vaga

07.09.2020

Blizanci i Vaga


Veza koja se odlikuje svežinom i dinamikom.

Oboje su komunikativni i lako se pronađu. Nalaze puno zajedničkog i znaju bez oklevanja brzo stupiti u brak. Vreme provode uglavnom zajedno. Lepo se zabavljaju, vole putovanja i znaju zajedno da se otkače.

Nisu mnogo strastveni, lagana predigra, brzi seks. Često imaju odnose, ali im oni ne pružaju vrhunsko zadovoljstvo. Ne ljute se zbog toga i ne prebacuju jedan drugom. Koitus nije uvek obavezan u ljubavnom činu. Znaju da traže i druge vidove uzbuđenja i zadovoljenja koji ne podrazumevaju koitus. Zbog svoje sklonosti ka flertu dolazi i do izleta sa strane, ali su oni površni.

U kući ima dosta nerazumevanja pa i neslaganja. Međutim uviđavni su jedan prema drugom i džentlmenski prelaze preko sitnica. Taktika im je da traže podudarnosti, a ne da se natežu oko razlika. Oboje vole druženja i izlaske. Imaju širok krug prijatelja i često nisu sami. Tako ni nemaju previše prilike da se bave sami sobom. Vole decu i trude se da ih lepo vaspitaju. Pažljivi su i ljudi iz njihove okoline ih cene i vole. U takvom ambijentu veza dobro funkcioniče i sve je u redu.

Ukoliko postoje planetarne aflikacije veza pre ili kasnije zapadne u teškoće. Počinju previše da nerviraju jedno drugo i razlaz je neminovan. Ipak njihova veza je u principu laka, zanimljiva i održiva.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem