Magazin

Bik i Vaga

07.09.2020

Bik i Vaga


Susret zemljanog i vazdušnog znaka. Iako imaju istog vladara, Veneru, oni su dosta različiti međusobno.

Bik bi da preskoči uvod i da odmah dobije ono što je naumio. Prefinjena Vaga hoće zavođenje i romantiku. Zato jedan drugog ne razumeju i nedovoljno podržavaju. Strast Bika je duboka i teška i u suprotnosti sa finim emocijama Vage.

Potrebno je dosta pozitivnih okolnosti da se poklopi pa da oni uspeju da zadovolje jedno drugo. To se najčešće dešava kad su oboje egzaltirani nekim veseljem, zabavom ili kakvom drugom prigodom. No takvih prilika nema mnogo pa u normalnim situacijama oni ne znaju kako da započnu ljubavnu igru. Kada to ipak uspeju, sama igra nije uzbudljiva, koitus je mlak i brzo se zaboravlja.

I u ostalim zajedničkim aktivnostima nema dovoljno razumevanja i saglasja. Bik kao mrav radi i puni kuću, a Vaga ne zna da štedi. Dolazi do rasprava i vremenom odnosi zahladne.

Interesovanja su im različita pa se teško mogu okupiti oko nečeg zanimljivog i zajedničkog. Preferiraju različite tipove prijatelja, koji međusobno ne odgovaraju jedni drugima, pa su zajednička druženja formalna i hladna.

Međutim veza ipak može biti dugotrajna, jer Bik nije previše zahtevan, a Vaga ne želi da bračne razmirice izađu u javnost. Zato se dešava da ova neharmonična kombinacija opstane, jer su se oba partnera pomirila sa sudbinom.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem