Magazin

Jarac i Vodolija

07.09.2020

Jarac i Vodolija


Čudan spoj tradicionalizma i avangarde.

Zemljani Jarac veruje u sistem i organizaciju, a vazdušna Vodolija u vizije i inventivnost. Razlika koliko voliš, jedan drugome samo smetaju.

Erotika slaba, neusaglašena, samo zbunjuju jedno drugog. Uskoro uvide da je to skoro besmisleno i da na tom polju nemaju šta da traže. Uporni Jarac se trudi da bude na visini, pokazuje zavidnu seksualnu tehniku, ali iz njegove hladnoće nije lako iscediti ni malo toplote. To ne polazi za rukom pogotovo Vodoliji koja se teško može skoncentrisati na tako nešto. Oni ipak najčešće uspevaju da izgrade jedan odnos koji više podseća na drugove nego ljubavnike.

Ni ostali segmenti zajedničkog života im ne idu od ruke. U materijalnom smislu obično Jarac više doprinosi, a Vodolija više troši. Što Jarac više štedi, Vodolija više rasipa. Tu već dolazi do rasprave i zameranja. Razlikuju se u većini pogleda na život.

Malo je oblasti koje ih zajednički interesuju. Jedna od njih je tehnika, pa ako se oboje bave njome onda ima šanse da se oko nečega okupe i učvrste svoju vezu.

Inače ona se sve više tanji kako vreme prolazi. Ako su im još vladari, Saturn i Uran, u lošem međusobnom aspektu, tada je prognoza raskida sigurna. I to raskida sa veoma lošim završetkom i posledicama po oboje.

Dobri planetarni aspekti ne mogu dati krila ovoj vezi, ali ona ipak može opstati.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem