Magazin

Ovan i Vaga

07.09.2020

Ovan i Vaga


Partnerstvo ima perspektive. Oba partnera su usmerena jedan na drugog i međusobno se podržavaju i stimulišu. Ljubavni deo veze je uspešan, lagan i pitak. Čin je povišene temperature i potrebnog intenziteta. Prethodi mu pravljenje zajedničkog štimunga i sve se odvija kao kroz igru. Spontano je i prijatno.

Najvažniji deo je predigra koja i sama može dovesti do vrhunca. Vaga je blagi vetar koji ulazi u plamen, razbuktava ga i zajedno sa njim gori. Ovan je plamen koji zrači toplotu i dopušta vetru da ga oblikuje i nadahnjuje. Postižu i fizičko i emotivno ispunjenje.

I u drugim aspektima zajedničke veze postoji dosta saglasnosti. Ovan zajedničkoj vezi daje energiju, radoznalost i entuzijazam, a Vaga inteligenciju, šarm i dostojanstvo. Ovan je spontan i neposredan, a Vaga blaga, uzdržana i promišljena. Ovakve razlike se dobro slažu jer zajednički daju ravnotežu i motivaciju. Životne situacije se zajednički rešavaju, Ovan ih pomalo dramatizuje, a Vaga ih smiruje i zataškava. Samo početak i rani period veze u mladosti može biti kritičan, dok se par ne upozna i shvati kako da se dopunjuju. Ako se taj period prebrodi sledi siguran hod ka zajedničkoj starosti, koja je takođe izuzetno harmonična.

Naravno, ako postoje kod jednog partnera ili oba, planetarne aflikacije, može doći do raskida veze ili braka. I posle toga zajednički period života obema stranama ostaje u dugoj i dragoj uspomeni.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem