Magazin

Jarac i Vaga

07.09.2020

Jarac i Vaga


Vazdušni i zemljani znak su astrološke krajnosti.

Brzo i sporo, mekano i tvrdo, osetljivo i neosetljivo. Moglo bi se nabrojati još puno suprotnosti, ali su već ove dovoljne da se uoči koliko je njihova veza opterećena polarnostima.

Erotski život im je slab. Nema ni uzbuđenja, a ni vesele seksualne igre. Oba partnera potiskuju svoja osećanja, posebno svoje nezadovoljstvo na intimnom planu. Oni ustvari pokušavaju da svoje različite uloge postave ne zajedničku scenu, ali im to teško uspeva. Ipak oni to stoički podnose i veza traje. Kao da postoji neki ponos u njima i želja da se dokaže da je moguća veza koja spaja dve krajnosti.

Razlike se ispoljavaju i na drugim poljima zajedničkog života. Vaga je sklona da vetropirasto troši novac, što Jarca, koji sa mukom štedi i sakuplja materijalne vrednosti, veoma iritira. Prvi je zadovoljan onim što ima i što zna, dok drugi stalno teži da se uzdigne i napreduje. Pogledi na život su im konceptualno različiti. Vaga voli poznanstva i druženja, a Jarac usamljenost i mir. Najbolje je ako Jarac obavlja materijalni deo posla i drži blagajnu, a Vaga spoljašnje komunikacije. Dosta ih vezuju zajednička deca i ona su snažan garant opstanka veze.

Harmoničan odnos vladara Venere i Saturna učvršćuje vezu i čini je solidnom, dok njihov loš odnos je ruinira i dovodi u pitanje.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem