Magazin

Jarac i Ribe

07.09.2020

Jarac i Ribe


Kombinacija koja ima podjednake šanse da opstane i da se istopi.

Zemlja i voda trebaju jedno drugog, ali zemlja zna da zamuti bistru vodu, a voda da od rastresite zemlje napravi blato.

Jarac je okrenut realnostima svkodnevnog života, a Ribe su specijalista da izbegavanje zahteva realnosti. Saosećajne Ribe i pragmatični Jarac imaju sasvim različite životne ciljeve. Ako naiđu jedno na drugo moraju se dosta uklapati.

Na erotski život se ne mogu osloniti. On je mlak i ne ispunjava ih. Oboje su sposobni da trpe pa ih loš seks ne dovodi u očajanje. Pokušavaju to nadoknaditi drugim stvarima koje im stoje na zajedničkom meniju.

Postoji dosta stvari u kojima Ribe mogu da inspirišu Jarca. Njihov drugačiji pogled na svet motiviše Jarca da sagledava prilike na drugi način. Njihova mekoća i dubina ga mogu privući i vezati. S druge strane Jarac pomaže Ribama da nauče da sa obe noge dodiruju tlo. One to znaju da cene i zahvalne su. Mogu se žrtvovati da bi Jarac uspešno ostvario svoje ciljeve. Zaokupljeni su porodicom i tradicijom. I jednom i drugom partneru odgovara sporost onog drugog jer su i sami takvi.

Ukoliko su im vladari znakova, Saturn i Neptun, u dobrim međusobnim aspektima tada je to pouzdan pokazatelj da veza ima perspektivu. Obrnuta varijanta ne znači raskid, ali je sigurno da su partneri mogli i bolje da prođu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem