Magazin

Škorpija i Škorpija

07.09.2020

Škorpija i Škorpija


Ovo je svakako jedna od najžešćih mogućih kombinacija.

Raspon u kome se može kretati njihov odnos je velik, od vrhunske sreće do paklenih svađa i nerazumevanja. Naravno da su veoma slični. No, za razliku od mnogih drugih parova koji su istog znaka, ovde sličnost nosi opasnost sukoba zbog teške naravi.

Eros im je naglašen. Seks bučan i često ga upražnjavaju. Uzvrela strast im se lako pokreće, a teško smiruje. Opasnost od ljubomore velika jer su osvetoljubivi i kad krenu da se preganjaju kraja nema, sve pretvaraju u pakao i ruše. Ako se pojavi trunka sumnje ili želje za dominacijom započinje težak psihički sukob koji se pretvara u rat bez kraja.

Centralno mesto u njihovim odnosima ima eros i oko njega se vrti i ostalo. Sve druge aktivnosti su sekundarnog značaja, iako ih oni ne zanemaruju i potcenjuju. Vrlo su prodorni na svim poljima i znaju da izgrade solidnu materijalnu osnovu. Zapaženi su i poželjni u svakom društvu jer imaju magnetsku privlačnost i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim prema sebi.

Ukoliko između njihovog vladara Marsa postoje harmonični aspekti sasvim je sigurno da je reč o izuzetnom paru i stabilnoj vezi. Dobar aspekt Marsa i Venere je siguran znak strasti ali i emotivne veze koja ima odličnu prognozu. Loš aspekt Marsa i Venere je znak ljubomore i razaranja braka.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem