Magazin

Vaga i Strelac

07.09.2020

Vaga i Strelac


Vaga i Strelac su sasvim prirodna kombinacija.

Vazdušni i vatreni znak se dosta dobro slažu jer imaju puno sličnih osobina. I kao što vazduh raspiruje vatru, tako Vaga svojim šarmom animira vrlo uspešno nestašnog Strelca. Ona sasvim amortizuje njegovu potrebu za avanturama i vezuje ga za sebe.

U erotskom smislu je kombinacija gotovo idealna. Lagana predigra sa puno milovanja i ljubljenja. Zajedničko dostizanje vrhunca koji se pamti. Jednom rečju, intimni život izvanredan i začinjen vrhunskim seksom. Pored toga njihov odnos je izuzetno čist i u etičkom smislu. Vernost se podrazumeva i ni jednom partneru ni ne pada na pamet da preko hleba traži pogaču.

Skladan odnos je i u drugim oblastima zajedničkog života. Zbližavaju ih zajednička interesovanja, kojih ima puno, a sve poslove zajednički obavljaju. Sve ih veseli, kuća, deca, prijatelji, druženja... Ovo je par koji zna da uživa u životu.

Ukoliko između njihovih planeta vladara, Venere i Jupitera, postoji skladan odnos, tada je u pitanju veza sa vrhunskim dometima. Neskladan odnos vladara ova dva astrološka znaka čini vezu traljavom i dosadnom, ali obično nije u stanju da je razruši.

U tom slučaju se oba partnera trude da poprave vezu, među njima nema scena, ali im stvari nekako ne polaze za rukom.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem