Magazin

Ovan i Ribe

07.09.2020

Ovan i Ribe


Vatreno vodena kombinacija. I kao što vatra i voda ne mogu zajedno, tako i ova dva partnera nemaju neku naročitu perspektivu. Ribe su osećajne i u početku mogu privući i zadržati Ovna. No on ne može dostići dubinu u kojoj Ribe egzistiraju, a one se ne mogu upaliti požarom na površini.

Razlike postoje na svakom koraku. Pogled na život, religiju, ideologiju. Ovan je previše dinamičan i nije u stanju da Ribama pruži pažnju onda kad im je najpotrebnija. S druge strane, Ribe ne prate Ovna i on se često nađe sam, kada se osvrne nema nikog ni pored ni iza njega. Ribe su pomalo nemarne, a Ovan previše pedantan i strog. Kad sve to sagleda Ovan zna prekinuti vezu i nastaviti svojim putem. Ribe su saosećajne i spremne su žrtvovanju da bi se veza spasila.

Često partneri imaju sasvim različit stav prema seksu i erotici. Kod Riba je to vezano za emocije, a kod Ovna za strast. Zato se teško usklađuju da bi podjednako uživali u seksu. Dosta brzo se zasite i sve ređe upražnjavaju zajednički seks. Ponekad potraže pomoć sa strane i to uspešno kriju jedan od drugog. Ipak osećaju krivicu, a to stanje ih deprimira i još više se osećaju otuđeni.

Kao i uvek, dobri položaji planeta mogu pomoći da ova veza opstane i uspe, a loše planetne aflikacije je vrlo brzo dovedu do raskida. I pored svega, iako shvataju da ne mogu živeti zajedno, oni se ipak razumeju i zadržavaju jedan stepen međusobne simpatije i drugarstva. Svesni da nisu jedan za drugog oni kao da osećaju neku tugu jedan za drugim. I posle raskida, kada se sretnu, spremni su da potraže zajednički utehu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem