Magazin

MEDENI MJESEC SA STILOM U EGZOTIČNOM TAJLANDU

23.08.2019 Video

 

 

Pozitivna energija, tropsko more, ronjenje, jahanje slonova, relaksirajuće masaže, fantastični restorani u „Zemlji 1000  osmijeha

 Tekst i fotografije: Sanja Babić, vlasnica turističke agencije www.gotajland.com

Romantična večera u restortu na Tajlandu

 

Ulaz u luku života odlučili smo proslaviti u nama savršenoj destinaciji koja nas je magnetski oduvijek privlačila, egzotičnom Tajlandu u Jugoistočnoj Aziji. Ova zemlja nam je ranije bila nedostupna zbog poprilično visokih cijena aviona, ali medeni mjesec je ipak jednom u životu pa smo odlučili napraviti iznimku i iskoristiti ovu unikatnu priliku koju si inače ne bismo mogli priuštiti.   

Ostrvo Koh Samui Tajland

 

Gostoprimstvo, srdačnost, obilje pozitivne energije, mnoštvo ponude, fantastični resorti, nevjerojatno lijepi spa centri i mnogo više su nas dočekali u ovoj tropskoj destinaciji poznatoj pod  nadimkom “Zemlja 1000 osmijeha”. Upravo smo se i mi osjećali kao car i carica jer su nam se svi stalno osmijehivali i srdačno dočekivali. 

 Smeštaj na Tajlandu

Odmah po dolasku u Tajlandu imali smo osjećaj da ćemo ovo putovanje pamtiti cijeli život. No, tada još nismo znali da će nas toliko “začarati” da ćemo se ovdje vratiti živjeti.  Na tajlandskom trećem po veličini otoku Koh Samuiju smo otvorili turističku agenciju za „naše“. Upravo je naša životna priča inispirirala mnoge naše ljude da i oni izaberu Tajland za putovanje. Naša prisutnost ovdje je i garancija kvalitete jer na licu mjesta znamo što je najbolje i uvijek imamonajaktualnije ponude, a i na raspolaganju smo našim gostima pa se osjećaju domaće i sigurno iako su toliko daleko od doma.

   cveće na Tajlandu

Ljubitelje Tajlanda privlači magnetska pozitivna energija ove čarobne zemlje i nevjerojatno srdačno i uslužno osoblje, magična arhitektura i tropsko cvijeće, vječno ljeto, prozirno bistro more, bijeli sitni pijesak, bujan podvodan svijet, preukusna hrana, šarenilo voća, novi mirisi, boje i okusi, savršeni spa centri.

   Jahanje slonova na Tajlandu

 

U Tajlandu se svijet jednostavno čini ljepšim. Zato nije niti čudo da je upravo ovo top svjetska destinacija za parove na medenom mjesecu, a i naši ljudi ju zaista obožavaju. Zapravo, evo jedne javne tajne – naši gosti ili sanjaju o povratku ovdje ili se doma vrate s prinovom. Apsolutno je predivno da su upravo na medenom mjesecu parovi napravili bebicu, neopisivo romantično!

    Kayaking Tajland

 

Turistička ponuda u Tajlandu je neopisivo velika, pruža na dlanu sve što modernom putniku treba i medeni mjesec je podređen profilu turista i njihovim željama. Samui je šarmantan otok koji oduševljava širokim rasponom prirodnih turističkih atrakcija, jednako kao i kulturnim nasljeđem i znamenitostima pa može svojom ponudom zadovoljititi i najrafiniranije ukuse svih posjetioca.

   Monkey Tajland

 

Zahvaljujući otočkoj raznolikosti, posjetioci mogu uživati u gotovo meditativnoj tišini arhipelaga i idiličnoj gotovo netaknutoj prirodi nekih mjestašca te u razigranom noćnom životu drugih mjestašca.  Sve to uz obilje nazobilaznogtajlandskog šarma i pozitivne energije. Nevjerojatne tajlanske masaže odvest će Vas u jedan opušteni svijet, a Vaše tijelo doživjet će pravu relaksaciju.

    Tajlandska masaža

 

Čarobni cvjetovi aktivirat će neke nove osjete mirisa, a aromatična tajlandska hrana zaigrat će se s osjetom okusa. Ova savršena destinacija zasigurno niti Vas neće ostaviti ravnodušnim i pružit će Vam uspomene za cijeli život.

 PR članak:
Sanja, dipl.novinarka i Mr. Sc. Tomislav Babić su upravo na egzotičnom tropskom otoku Koh Samuiju u Tajlandu otvorili turističku agenciju  specijaliziranu za odmor u Tajlandu i ostalim čarobnim zemljama Jugoistočne Azije. Pružaju individualni pristup svakom gostu, garantiraju svakodnevne polaske, a svoju ponudu kreiraju isključivo prema željama, preferencijama i mogućnostima svojih klijenata. Zato njihovi gosti imaju povjerenja u njihovu preporuku i izbor, a koja je ogledalo upravo klijentovih želja. U Bangkoku imaju vodića na hrvatskom jeziku, a na Samuiju se osobno brinu o svojim klijentima koji se upravo zbog toga osjećaju „kao doma“ baš kada su toliko daleko od doma. Uvjerite se u kvalitetu i osobnost njihovih usluga preko preporuka njihovih gostiju: http://www.gotajland.com/nasi-gosti-putovanje-tajland-hr/ Uz vrhunsku uslugu, klijenti uživaju i u vrijednim savjetima o tajlandskoj kulturi i običajima, telekomunikacijama, zdravstvu, prometu, ali i šopinzima, restoranima, masažama... Sama internetska stranica www.gotajland.com je novi iskorak u odnosu turističkih agencija i turista budući da je svojevrstan vodič po Tajlandu nudeći gotovo sve besprijeko potrebne informacije na jednom mjestu.

Više informacija možete pronaći na www.gotajland.com, a sve upite možete poslati na e-mail adresu info@gotajland.com ili na tajlandski broj telefona +66852148414. Pratite ih na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Go-Tajland/125574884126393?fref=ts

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem