Magazin

BUDITE ORIGINALNI - Povedite svoju partnerku na krstarenje

11.06.2019 Video

Već duže vreme štediš da bi sakupio novac za luksuzno putovanje jer si napokon shvatio da je ona prava?

Ili si nakon naporne radne godine jednostavno odlučio da oduševiš svoju lepšu polovinu i da joj priuštiš putovanje iz snova?

Glavno pitanje koje se sada javlja, a koje je ženama jako bitno je putovanje koje po difoltu “mora da bude romantično”, bez obzira koliko to muškarcima stvara samo dodatni pritisak. Bez brige, na pravom si mestu ukoliko imaš dilemu gde da povedeš svoju dragu. Možeš da odahneš jer će te naredni redovi ostaviti bez daha, a ne nju, "tvoju romantičnu ženu".

Medeni mesec krstarenje

 

Sve popularniji način odmora, krstarenje Mediteranom, često robuje predrasudama da je jedno od najskupljih odmora, rezervisano za tzv. visoke klase. Naravno, ova informacija je daleko od istine ukoliko se uporedi sa jednim prosečnim egzotičnim aranžmanom za letovanje. Karibi, Korzika, Barselona, od Severne Evrope do Južne Amerike, koju god destinaciju da ti i tvoja lepša polovina izaberete, nećete zažaliti.

Izgled broda na krstarenju

 

Proširite svoje horizonte i istražite svet na kruzeru, isprobajte najrazličitije ukuse i kuhinje, odaberite odmor o kakvom ste samo maštali i gledali u filmovima.

Dozvolite sebi neponovljivo uživanje na krstarenju – samo zamisli scenario: dok ti ispijaš kafu na palubi i pogled ti se gubi daleko ka pučini, tvoja draga se opušta u luksuznom velnesu ili na kursu pilatesa u teretani ili na palubi. Naravno, ukoliko ste oboje fanovi egzotičnih jela, na kruzeru možete probati najrazličitije specijalitete počevši od italijanske pa do libanske kuhinje.

Teretana na brodu

Yoga na brodu

 

Takođe, zahvaljujući moderno opremljenim pozorištima na ovim brodovima, oboje ćete tokom predstave imati utisak da ste na Brodveju. Okean, luksuz, egzotika i još Brodvej? Jedno je sigurno, barem ćeš tokom putovanja za nju biti savršen muškarac.

 Pozorište na brodu

Sve što treba da ponesete sa sobom je entuzijazam, dobro raspoloženje i znatiželju za novim destinacijama. Ne moramo ni da napomenemo da je šoping na tvoju žalost obavezan, bar dok se ona pita jer ukoliko je plan putovanja takav da se pristaje u mnoge luke širom sveta, tvoja lepša polovina će  
sigurno poželeti da u svakom mestu kupi bar sitnicu, za uspomenu.

Brod u luci

 

Ali ne očajavaj, ukoliko si avanturista, radovaće te činjenica da kruzer takođe obezbeđuje i profesionalne turističke vodiče koji će te za kratki vremenski period upoznati sa istorijom svakog grada u koji pristanete.

Naravno, pored aktivnosti koje će oduševiti tvoju dragu, u ponudi kruzera se često organizuju i sportski turniri nakon kojeg se možeš opustiti u đakuziju ili se spuštati niz vodeni tobogan koji vodi u bazen. Naravno, ukoliko ste ti i tvoja partnerka srećne ruke i hoćete da “okrenete” srećno putovanje, svakako kasnije u toku večeri možete otići u Kazino koji radi do kasno u noć i okušati sreću.

 Kockarnica na brodu

Verujemo da više nije pitanje kako organizovati zajednički odmor, već koju destinaciju izabrati. Portoriko i krstarenje Južnim Karibima, Rim i krstarenje Istočnim Mediteranom ili Barselona, tvoje je da samo izabereš i oduševiš devojku kartama za nezaboravno putovanje koje će na oboje ostaviti jedinstven utisak.

 Brod veličine grada

I, šta čekaš? :)

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem