Magazin

KAKO IZABRATI VERENIČKI PRSTEN

04.08.2020 Video

Pronašli ste srodnu dušu (što je, priznaćemo svi, jedna od misija života) i spremni ste za veliko DA! Sledeći korak ka vašem zajedničkom životnom putovanju je pronalaženje vereničkog prstena. Postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir pri izbor savršenog prstena i mi smo tu da vam damo par korisnih smernica..

 

#1 Odredite budžet

Jedna nimalo kreativna, a ni romantična stavka, ipak neophodna u ovom slučaju. To je jedno od prvih pitanja koje se svima mota po glavi - koliko košta verenički prsten ili koliko treba potrošiti na isti? 

Mi vam savetujemo jedan ličniji pristup pri traženju odgovora na ovo pitanje. Nikakvo pravilo nije zapisano u kamenu i ne morate potrošiti životnu ušteđevinu na prsten (sačuvajte nešto i za samo venčanje :-)). Pažnja, kreativnost i romantika su uvek na ceni i svakako će ostati kao uspomena za ceo život. Neka samo vama znana priča, interna šala ili vaše omiljeno mesto daće poseban pečat bilo kakvom prstenu. Svakako verujemo da ćete sami sebi odrediti budžet koji vama odgovara i da ćete sve pažljivo organizovati tako da bude srećna i vaša izabranica, a i vaš konto u banci.

 

 

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem