Magazin

Drugi kućni Sajam venčanja i event industrije Valjeva

29.03.2023

Drugi kućni Sajam venčanja i event industrije Valjeva

Datum održavanja: 8. i 9. Aprila 2023.

Vreme održavanja: 12 - 20 h
Lokacija: Svečana Sala Soul – Iverak
 
ULAZ JE BESPLATAN

 

Dragi budući mladenci, ali i svi vi koji ove godine imate razloga da slavite, dobro ste nam došli na manifestaciju koja će vam pomoći da u par koraka organizujete svoj savršen dan.

Drugi kućni sajam venčanja ponudiće vam sve što je potrebno za organizaciju jedne proslave. Više od 30 izlagača spremilo je posebne ponude i popuste za dva sajamska dana kao i brojne nagrade.

Iskoristite priliku da rezervišete restoran, paviljone za proslave na otvorenom, ketering, dekoraciju, specijalne efekte, ozvučenje i rasvetu, bend za vašu proslavu, koktel majstora, šminkera, frizera, kozmetičara, venčanicu i odelo, svečane haljine i cipele, burme i nakit, fotografa, pozivnice, bračno putovanje, pa čak i matičara. Svaka usluga koju rezervišete na sajmu daje vam mogućnost da učestvujete u nagradnoj igri. A nagrade nisu male. Matična služba grada Valjeva poklanja vam – 5 besplatnih izlazaka matičara na teren. A možete osvojiti i venčanicu, frizuru, šminku, mladenačku tortu, letovanje u Grčkoj, digitalne pozivnice, popuste na muziku i restoran i druge vredne nagrade.

Pogledajte našu digitalnu pozivnicu https://sajamvencanja.nasapozivnica.rs/ , podelite je vereniku ili drugarici ili kumi koja se udaje i dođite zajedno.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem