Magazin

Lav i Vaga

07.09.2020

Lav i Vaga


Kombinacija koja ima sve izglede da bude dobitna.

Vatrenog Lava dobro zna da razgori vazdušasta Vaga i obrnuto. Odnosi između njih su vrlo jasni, čisti i krasi ih međusobno poverenje koje teško šta može pomutiti. Vaga voli udvaranje, a Lav da se igra, pa sve to funkcioniše bez teškoća.

U erotici takođe vladaju skladni odnosi, koitus je dobar i zajednički doživljavaju zadovoljstvo. Nisu skloni da u toj oblasti previše istražuju i idu za perfekcijom, pa je otuda sve u redu.

Verni su jedno drugom i veoma se pažljivo odnose međusobno. Lav ponekad zna da dramatizuje stvari, ali je zato Vaga ta koja svojim šarmom i diplomatijom stvari brzo uravnoteži.

U svemu što im se dešava nalaze note zabave. Trude se da jedno drugom stalno budu novi i interesantni. Veoma obraćaju pažnju na javnost i zajednički se trude da se pokažu u najboljem svetlu.

Vole izlaske, putovanja i druženja. Imaju puno prijatelja i njihov dom je otvoren za mnoge. Postoji podela rada, ali kad jedan partner završi svoje obaveze pridružuje se drugom da mu pomogne.

Dobri aspekti vladajućih planeta Sunca i Venere su siguran znak da će veza biti uspešna i tada je prognoza njene perspektive laka i tačna.

Ukoliko postoje neharmoničnosti među planetarnim aspektima, tada na određenom životnom polju ne postoji slaganje, što slabi vezu. Hoće li biti u stanju da je razruši, teško je reći, iako najčešće ovaj duet uspeva da usaglasi svoje različitosti.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem