Magazin

Bik i Bik

07.09.2020

Bik i Bik


Ovaj par se idealno slaže po pitanju ekonomije i domaćinstva. To je razumljivo jer su Bikovi usmereni ka tim poljima, sticanju imanja i njegovom očuvanju. Ukoliko ih to zadovoljava onda njihova veza uspeva.

Ali ako očekuju nešto više, kao što je na primer uživanje u zajedničkom seksu, onda tu mogu nastati problemi. Hladni su, spori i teško uspevaju da stvore ambijent za intimu. A intima im je potrebna. Ustvari oboje obožavaju seks i erotiku. Kako to ne pružaju jedan drugom u skladu sa očekivanjima, dolazi do problema. Rogovi se okreću jedan na drugog i raskid je neminovan.

Koitus im je groteskan i neuigran. Oznoje se i umore, a nisu stigli ni na pola puta. Među njima nema dovoljno razlike koja bi stvar učinila intresantnijom i lakše izvodljivom. Mogu im pomoći stimulansi, kao što su muzika i vino. Ipak ova priča ima loš kraj i ne pomažu mnogo ni dobri međusobni planetarni aspekti.

Naravno loši planetarni aspekti stvar još više pogoršavaju. Međutim, kako u braku materijalna sigurnost često ima važniju ulogu od svih drugih odnosa, ovakvi brakovi češće opstaju nego što propadaju. Tada su partneri toliko zaokupljani konkretnim dnevnim preokupacijama da ni ne misle mnogo na erotiku. Uveče su umorni i dobrom snu daju prednost u odnosu na seks. Tako vremenom on izgubi pravo građanstva i ovo je jedna od onih veza u kojima seksa zna da ima najmanje i po količini i po kvalitetu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem