Magazin

Bik i Blizanci

07.09.2020

Bik i Blizanci


Uvek kada su u pitanju susedni znaci međusobna veza je problematična. Naime susedni znaci su međusobno različiti po mnogo čemu. Na primer, po polaritetu, pozitivan i negativan. Bik je kao negativan znak intravertan i konzervativan, dok su Blizanci kao pozitivan znak ekstravertni i vole promene.

Zatim po temperamentu su takođe suprotni. Bik je zemljani znak, trom i melanholičan, a Blizanci su vazdušni znak, brz i sangviničan.

Shvatanja o erotici i zadovoljstvima su sasvim različiti. Bik želi dugotrajan i ležeran akt do kulminacije, a površni Blizanac bi da završi poso pre nego što ga valjano i započne. Retko kad im pođe za rukom da dožive pravu intimu. Zato je njihova erotska kombinacija nedelotvorna i ne doprinosi učvršćenju veze, naprotiv.

U ostalim segmentima zajedničkog života ovaj par se dosta dobro snalazi. Nestašni Blizanac lako razveseli Bika, kome je veselje lek i neophodno zbog njegovog melanholičnog karaktera. Dok Bik vuče i gomila materijalna dobra kući, Blizanac sve to raspoređuje, evidentira i organizuje. Na taj način rasterećuje Bika koji oko takvog posla ne voli mnogo da se petlja.

Oba znaju da uspostave jake veze sa okolinom koje im pomažu na poslu i u svakodnevnom životu. Zbog toga ova veza može uspeti, naročito ako je pokrivena dobrim međusobnim planetarnim aspektima.

Sa lošim planetarnim aspekatima veza puca jer su partneri nezadovoljni na intimnom planu i oba nastavljaju da traže srodnije duše.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem