Magazin

Ovan i Blizanci

07.09.2020

Ovan i Blizanci


Interesantna kombinacija, koja ima i dobre i loše strane.

Plameni Ovan gori, a vetar Blizanac ga može rasplamsati. Zato je kod njih česta ljubav na prvi pogled. Međutim nestalni Blizanac može promeniti smer u kome duva i ugasiti plamen. Takođe posesivni Ovan može zahtevati sve više i više vazduha, koji mu Blizanac nije spreman da da. Zato se ova veza može usto tako brzo završiti kao što je i počela.

U seksu nema prirodnog slaganja. Površnost i brzopletost Blizanca ne uspeva da utoli strast Ovna i ovaj ostaje u seksu često nezadovoljen. Ako za vreme ljubavnog čina i postignu orgazam, on je redovno neistovremen. Da bi dostigli trajnije ljubavno zadovoljstvo moraju se međusobno uskladiti. Ako im to ne pođe za rukom brzo se zasite jedno drugog.

Trajniji zajednički život je moguć ako postoji adekvatna raspodela posla i obaveza. Ovan je taj koji stvara i proizvodi, a Blizanac daje logistiku, ostvaruje komunikacije, vodi dokumentaciju i evidenciju.

Blizanac često živi u svom svetu, a Ovan to oseća i ne odobrava. Iako Blizanac obleće oko Ovna i obasipa ga površnom pažnjom, ovom to nije dovoljno. Posesivnost Ovna je u suprotnosti sa ambicijama i osećajem slobode koji su Blizancu neophodni. Ovan bi se držao jednog smera i direktno se kretao ka cilju, dok Blizanac voli česte promene aktivnosti i smera kretanja.

Ako uspeju u mlađim danima da uoče sve bitnije međusobne razlike i potrude se da ih minimiziraju, tada ova kombinacija vremenom prerasta u tihu vatru koja uvek ima dovoljno plamena i dosta vetra koji je održava.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem