Magazin

Vodolija i Vodolija

07.09.2020

Vodolija i Vodolija


Sudbina zajedničke veze dva ista znaka uvek može biti i dobra, ali i loša.

Sličnost temperamenta i karaktera može biti prednost, ali i ne mora. Sve to može zavisiti od životnih okolnosti u kojima se nađu.

Takve dve nesputane i nekonvencionalne osobe mogu imati vrlo interesantan seksualni odnos. Problem može nastati u tome što se oni vrlo brzo zasite i stalno tragaju za novinama. Pošto bračni život podrazumeva i masu drugih stvari pored seksa, on vremenom može postati nezanimljiv. Tada dolazi do odvajanja, a hoće li se ponovo pronaći, to je vrlo teško prognozirati jer su u pitanju dve vrlo nekonvencionalne i hirovite prirode.

Slično je i na ostalim poljima zajedničkog života. Mogu se umoriti od neprestanog traganja za novinama i zapasti u krizu. No to je više njihova individualna karakteristika nego krivica partnera.

Inače u svemu se ponašaju kao dobri prijatelji. Njihov odnos uvek ima dimenziju humanosti bez obzira šta se dešavalo među njima. Ako uvide da ne odgovaraju jedno drugom teško da postoji razlog zbog koga bi održavali neuspelu vezu. Čak ni zajednička deca nisu dovoljan razlog za tako nešto. Mada razdvojeni oni ostaju u prijateljskim odnosima, pomažu jedan drugog i vaspitavaju decu. Nije redak slučaj da i posle razlaza održavaju povremene seksualne odnose.

Dobar aspekt njihovog vladara Urana, zna da vezi doda novu dimenziju i stabilizuje je. Obrnut slučaj doprinosi bržem razilaženju.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem