Magazin

Vodolija i Vaga

07.09.2020

Vodolija i Vaga


Veza između ova dva znaka je lagana i suptilna. Ona je više mentalna nego fizička, ako se ova dva uopšte mogu striktno razdvojiti.

Mnoge zajedničke osobine čine da je ovaj par harmoničan. Slažu se na poslu, za stolom, u društvu i naravno - u krevetu.

Nisu preterano strastveni i seksualna veza im nije posebno duboka, ali su oni njome sasvim zadovoljni. Ona je prosto takva kakva njima odgovara i treba. Ton u seksu daje drugi, ritam im je ujednačen bez velikih oscilacija. Vrhunac dostižu, ali ih on ne obara s nogu. Nisu ljubomorni po prirodi, ali su druželjubivi i vole da flertuju, pa se to nekad i loše protumači. No oni se mnogo ne obaziru na to.

Zajednička interesovanja su brojna. Okupljaju se oko lepih stvari kao što su umetnost, muzika, pozorište i film. Često su više okrenuti ka poljima zajedničkog intersovanja, nego ka sopstvenoj kući. Iskazuju veliku humanost i više vole da pomažu drugima, nego da se posvete rešavanju sopstvenih problema. Sa novcem baš ne znaju, pa se dešava da se pod stare dane još nisu skućili. Divni su roditelji i veoma vole decu.

Veza je utoliko jača i kvalitetnija ukoliko postoji harmoničan odnos između njihovih planeta vladara, Venere i Urana. U suprotnom u vezi nastaju problemi koje teško prevazilaze, pa se dešava da ona na opšte iznenađenje nenadano puca.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem