Magazin

Vodolija i Strelac

07.09.2020

Vodolija i Strelac


Kombinacija vatrenog i vazdušnog znaka. Vazduh raspiruje vatru, a vatra pokreće vazduh na gore, u visine.

Prijaju jedno drugom, veza je zanimljiva, oboje su živahni, širokih pogleda i neukrotivi. Međusobno se dopunjuju, podstiču i smiruju.

Erotska kombinacija je vrlo dobra, sve štima i oboje su zadovoljni. Ljubomore nema, a ako je nešto eventualno sporno, kod kuće se sve sredi. Vernost skoro obavezna, iako oba znaka vole bezazlene flertove. Sve u svemu, intimni život dobar i opušten, sasvim su zadovoljni i ne traže preko hlaba pogaču.

Ni jedan znak iz ovog dueta nije naročito talentovan za vođenje domaćinstva. Više ih zaokupljuju druženja, razgovori o "velikim temama" do u sitne sate, gledanje filmova ili neki hobi. Ali se ipak snalaze, pogotovo u današnje vreme kad postoji brza hrana i druge pogodnosti koje pojednostavljuju vođenje zajedničkog domaćinstva. I za materijalnu stranu se snađu bez problema iako im i stalni posao pričinjava probleme jer ugrožava njuhov obostrani osećaj slobode i nesputanosti.

Dobar odnos njihovih planeta vladara, Jupitera i Urana, daje ovoj vezi vanserijsku konotaciju u smislu originalnosti i uspešnosti. Loši planetarni aspekti dovode do češćih smetnji na međusobnim komunikacijama, ali retko do raskida veze.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem