Magazin

Vodolija i Škropija

07.09.2020

Vodolija i Škorpija


Ova kombinacija ne predstavlja prirodan spoj, što će reći da zvezde nisu naklonjene njihovoj vezi.

No oni dosta lako stupaju u zajedničku vezu. Magnetični Škorpion privlači Vodoliju željnu originalnih iskustava. Vodolijina neobičnost intrigira Škorpiona. Skriveni eros izbija na površinu i igra započinje. Ritam i brzina doživljavanja su im različiti, a isto bi se moglo reći i za dubinu emocija.

Seks je u celini gledano dobar, ali im nedostaje vrhunska završnica. Sve ostaje na kraju nekako nedorečeno i zagonetno. Ali ih to stimuliše da pokušaju ponovo, ne bi li ovoga puta uspeli da se izbore za zajednički orgazam. No to im uglavnom ne polazi za rukom jer su previše različiti.

Teškoće se javljaju i na drugim poljima zajedničkog života. Škorpion je više okrenut praktičnim stranama svakodnevnog života, dok je Vodolija okupirana svojim idejama. Vodolija je više usmerena ka drugim ljudima od Škorpiona koji je najviše zaokupljen sam sobom. Zato nema baš puno poslova koje zajednički harmonično obavljaju. Najbolje je kada svako radi po sopstvenoj šemi. Njihov najveći problem je hijerarhija međusobnog odnosa. Škorpion ima nagonsku potrebu da dominira, dok nezavisna Vodolija apsolutno ne priznaje ničiji autoritet.

Zato, ukoliko su im vladajuće planete Mars i Uran u disharmoničnom odnosu, veza je bez velikih šansi za opstanak. U protivnom slučaju ova mešavina duboke vode i hladnog vazduha opstaje na zagonetan i nedokučiv način.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem