Magazin

Ovan i Lav

07.09.2020

Ovan i Lav


Na prvi, a i da drugi pogled uspešna kombinacija. Osnovne konture temperamenta i karaktera su slične jer su u pitanju dva vatrena znaka.

Erotika im je važna, komplementarni su i u seksu nema problema. Spontano se usaglašavaju i u njemu nalaze zajedničko zadovoljstvo. Sve u ljubavnom činu teče glatko, od predigre do zajedničkog vrhunca, koji je intenzivan. On je relativno kratkotrajan ali nisu potrebni nikakvi dodatni stimulansi ili perverzije. Zadovolje se i vrebaju sledeću priliku.

U međuvremenu se zajednički okreću redovnim obavezama i poslovima. I tu su harmonični. Imaju zajedničke ambicije, jedno drugog pomažu i unapređuju. Postoji jasna podela posla i stalna saradnja. Teško je reći šta je bolje, da li kada je Ovan muško, a Lav žensko ili obrnuto.

Ponekad se pojave povremeni egoistični ispadi, ali tu tolerišu jedan drugog jer su slični i razumeju se. U svemu što se dešava nalaze zabavu i produbljuju zajednički odnos.

O deci se zajednički staraju i to im takođe pričinjava veliko zadovoljstvo. Verni su jedno drugom, a ta vernost je nenametnuta i javlja se kao prirodan sled stvari u njihovoj ljubavnoj vezi.

Do neslaganja dolazi samo u onim kombinacijama gde su podznaci dijametralno suprotnih karakteristika ili jedan od partnera ima jake aflikacije među svojim planetama. Ako postoje takvi preduslovi za neharmoničnost, tada dolazi do burnih nerazumevanja, svađa i veza pre puca nego što se i učvrsti. Ali to su samo izuzetci koji potvrđuju pravilo.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem