Magazin

Blizanci i Škorpija

07.09.2020

Blizanci i Škorpija


Ova kombinacija se kreće u širokom dijapazonu, od neuspešne do vrlo uspešne. Kakav će biti konkretan slučaj najviše zavisi od aspekata planeta vladara ova dva znaka - Merkura i Marsa.

Blizanci su površni i nestalni, dok Škorpion poseduje dubinu i sređenost. On uspeva da se nametne i vodi. Blizanac shvata ko je ko u vezi i trudi se da ne razočara svog partnera. Vrlo je koristan i uvek je pun informacija i činjenica. Škorpionu sve to koristi da izvrši sintezu i koncentriše se na posao. Ovaj par ima i intelekta i hrabrosti da se uspešno probija kroz život.

Ljubavni život je takođe dinamična priča. Škorpionu je seks na centralnom mestu. Doživljava ga izuzetno emotivno i dosta zavisi od partnera. Kod Blizanca je stvar površna i on tu vidi svoju šansu da smanji dominaciju Škorpiona. Ne unosi se emotivno u ljubavnu vezu, a to zna da rani ljubomornog partnera. Inteligentni Blizanac tako koristi seksualnu zavisnost Škorpiona da bi uspostavio ravnotežu u vezi i proširio svoj manevarski prostor. Pri tome mora dobro voditi računa o tome gde je granica jer ga Škorpion u jednom momentu može prosto odbaciti bez reči, završiti vezu i sve slomiti u sebi. Ukoliko uspeju da nađu tu crtu koja ih razdvaja i privlači, ostvaruju uspešnu i zanimljivu vezu. U protivnom, sve pada u vodu.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem