Magazin

Devica i Škorpija

07.09.2020

Devica i Škorpija


Zemljani znak, Devica, i vodeni Škorpion, mogu ići zajedno.

Voda natapa suvu zemlju i čini je plodnom i svežom. Zemlja daje svrhu vodi koja je nosi u svom zagrljaju.

U seksu se dosta razlikuju. Strastveni Škorpion stalno insistira na njemu. Uobičajeni scenario koitusa je takav da se najpre Škorpion zadovolji. Nakon ponavljanja i Devica uspeva da dostigne stepen zadovoljstva koji je njoj sasvim dovoljan.

I na drugim poljima je ovaj par komplementaran. Devica prikuplja materijal i bavi se sitnicama, što joj leži, a Škorpion sve to povezuje u celinu. Zatim Devica ponovo sve to analizira i unapredi, da bi Škorpion zatim to primenio u praksi. Tako ovaj duet dobro funkcioniše i teorijski i praktično.

Loši planetarni aspekti njihovih vladara, Merkura i Marsa, mogu da pomute harmoniju i iskomplikuju njihov odnos. U takvom slučaju dolazi do sve češćeg neslaganja i nerazumevanja, praćenog raspravama. Devica se povlači iz dalje eskalacije sukoba, ali nastavlja stalno da gunđa. Škorpion to ne može da podnese i traži odlučno izlaz iz situacije, a to je obično prekid veze.

S druge strane, dobri planetarni aspekti inspirišu kvalitet veze i pridodaju joj veoma uspešnu dimenziju. Tada su oba partnera veoma srećna i zadovoljna svojim zajedničkim životom.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem