Magazin

Bik i Strelac

07.09.2020

Bik i Strelac


Vrlo interesantna kombinacija. Iako su u pitanju astrološki znaci različitih elemenata, zemlja i vatra, ipak ovi partneri imaju zajedničku perspektivu.

U erotskom smislu se dobro slažu. Seks im pruža veliko zadovoljstvo i često ga upražnjavaju. Naročito postaju dobar tandem kada se malo prilagode jedno drugom i uigraju. Igra počinje predigrom koja nije duga, ali je obavezna. Inicijativa je obostrana i međusobno se smenjuju u davanju ljubavnog ritma. Za vreme vođenja ljubavi troše obostrano dosta energije, pa su oba partnera posle koitusa skoro malaksala. Ali, brzo se regenerišu i - Jovo nanovo.

U ostalim zajedničkim poslovima mogu naći zajednički jezik, ali postoje i značajne razlike.

Strelac je dinamičan i zahtevan. Stalno preduzima neke nove aktivnosti i treba mu uvek dosta prostora, vremena i novca za to. Bik to posmatra sa čuđenjem i nije spreman da se priključi. On ne voli dinamiku i radije se odlučuje za mirne i standardne aktivnosti. Novine ga u suštini ne zanimaju mnogo.

Međutim ovakva različitost ne izaziva konflikt među partnerima jer je Bik ležeran i tolerantan, a Strelac dobronameran i plemenit.

Oba znaka su sklona dogmatičnosti i imaju dosta trajna i stabilna opredelenja. Zato, ako se usaglase u početnim periodima njihove veze, i pored razlika veza može opstati i čak biti vrlo čvrsta.

Naravno ukoliko postoje pojedinačne ili obostrane planetarne aflikacije, tada se javlja netolerantnost i sebičnost i do uspostavljanja ozbiljnije veze ni ne dolazi.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem