Magazin

Blizanci i Strelac

07.09.2020

Blizanci i Strelac


Vazdušni i vatreni znak. Kombinacija koja je prirodna i ima sve preduslove da nastane i opstane.

Jer vatra ne može bez vazduha da gori, a vazduh zagrejan vatrom struji i širi se. Uvek se drže zajedno. Imaju puno zajedničkih interesovanja, razloga za priču i neiscrpne teme koje ih okupiraju. Oboje su slobodoumni i aktivni, intelektualno usmereni i imaju veoma širok krug interesovanja. Nikada im nije monotono. Okruženi su brojnim prijateljima i puno vremena posvećuju druženjima i sklapanju novih poznanstava.

Do povremenih sukoba dolazi, kao u svakoj vezi, ali uvek rado nalaze kompromise i nisu zlopamtila. Okupljeni su oko dece i drugih porodičnih obaveza.

Emotivna veza nije preterano duboka. Oboje su takvi da više vole širinu od dubine. Strasti i radoznalosti ima dovoljno. Spontano se ponašaju i započinju ljubavnu igru. Takt i tempo su im usaglašeni i neprekidno su aktivni. Vole laganu predigru, dok je sam čin dosta brz i više puta ga ponavljaju. Na kraju su zadovoljni i prelaze na druga polja zajedničkog interesovanja.

U vezi se osećaju slobodno i vode računa da jedan drugog ne sputavaju. Eventualni izleti sa strane ne kvare vezu i oni im ne pridaju veliki značaj. Veza se retko prekida usled toga što je neko od njih našao drugog. I u ovoj kombinaciji povoljni planetarni aspekti učvršćuju vezu, dok negativni mogu dovesti do njenog pucanja.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem