Magazin

Bik i Lav

07.09.2020

Bik i Lav


Ova veza nikad ne predstavlja prirodan spoj koji sam od sebe funkcioniše.

Jer Bik, kao zemljani znak, i Lav, kao vatreni znak, imaju dosta međusobnih različitosti. Biku imponuje partnerovo dostojanstvo i renome u društvu, ali on u tome vidi prevashodno materijalnu stranu i pokušava da ga materijalizuje. Lav za uzvrat misli da je bogom dan da vlada i upravlja, ali Bik za to neće ni da čuje. I tako se nalaze stalno u raskoraku.

U krevetu su takođe različiti i seksu prilaze sa suprotnih strana. Retko kad se usaglase i doživljavaju orgazam istovremeno. Bik očekuje teško oranje, a Lav vatreni susret, pa su posle seksa najčešće nezadovoljni. No to mogu potisnuti u drugi plan, ako je baš nužno.

Često se ne slažu i na poljima ritma porodičnog života i ekonomije. Bik želi pouzdan i normalan život, koji podrazumeva redovne aktivnosti i odlazak u postelju. Takođe Bik očekuje i rastući saldo na bankovnom računu. Nasuprot njemu, Lav je uvek u nekim sferama društvenih aktivnosti koje ga odvlače od kuće i ne uspeva da uspostavi stabilan ritam porodičnog života koji trpi. On podrazumeva život na visokoj nozi, koji smanjuje konto u banci. Bik to ne može da svari, a Lav se drži svojih principa i ne popušta.

Zato se dosta često mogu odlučiti za raskid i potražiti sebi pogodnijeg partnera. I ovde međusobni planetarni aspekti daju tonalitet. Ako su oni povoljni, veza može opstati i pored nesklada jer svako uspeva da izgradi svoju sopstvenu čauru u braku i tako se učaureni drže zajedno.

 

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem