Magazin

Bik i Devica

07.09.2020

Bik i Devica


Obećavajuća kombinacija. Dva znaka bliskih karaktera, sličnih interesa, možda samo malo različitog pristupa stvarima.

Bik je malo sporiji, pa mu pronicljiva i racionalna Devica pomaže. Emotivni Bik lako smiruje često nervoznu Devicu. Realni su i praktični i u gotovo svim stvarima se prožimaju.

Naročito su komplementarni u obavljanju zajedničkih poslova. Iako postoji podela rada oboje se staraju o svemu, a da se pri tome retko sporečkaju. Eventualna različita gledišta brzo usaglase bez velike buke.

Devica najčešće predstavlja pokretača aktivnosti, a Bik je glavni izvođač radova. Devica savetuje i vrši nadzor, a Bik uspešno stvari privodi do kraja. Vredni su kao mravi i neprekidno nešto rade.

Kad je seks u pitanju, odlučuju se uvek za proverene i uhodane varijante. Nisu previše zahtevni i u koitusu više vide prijatnu dužnost nego priliku da zajednički gore plamenom strasti. Ono što njih ispunjava i zadovoljava u ljubavnom činu, nekom bi se učinilo mlakim i monotonim. No oni ne misle tako, a tuđe mišljenje ih obično ne zanima.

Obožavaju prirodu i trude se da često borave u njoj. Tada obavezno iskoriste priliku, ukoliko im se ukaže, da vode ljubav.

U starim danima imaju uhodane termine kada obavljaju taj svečani čin - vođenje ljubavi.

Veza obično ne započinje naglo, jer su pomalo sumnjičavi i potrebno im je izvesno vreme za uhodavanje. Nakon toga više nema problema. Jednom rečju, veza Bika i Device je harmonična, jaka i trajna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem