Magazin

Blizanci i Devica

07.09.2020

Blizanci i Devica


Vladar oba znaka je Merkur, pa oni imaju zajedničkih osobina.

Vole međusobnu konverzaciju, inteligentni su, mogu ih zaokupiti zajedničke stvari.

Ali razlike su velike jer su Blizanci vazdušni znak, a Devica zemljani. Blizanci su nametljivi, senzacionalistički nastrojeni i teže ka centru zbivanja, dok su Device povučene, mrze publicitet i ne vole kada su u centru pažnje. Ipak oni su veliki deo vremena zajedno. Slažu se dobro po pitanjima posla, dnevnih potreba i praktičnog života. Devica usporava kada treba, a Blizanac ubrzava kad je put čist. Tako uspešno stižu do cilja. Pri tome nerviraju jedan drugog, ali šta je tu je.

Eros im nema dubinu. Različitom brzinom se uzbuđuju i teško je uskladiti tempo u ljubavnoj igri. Orgazam je redak gost, a vremenom izgube i potrebu da tragaju za njim. Često se ne mogu dogovoriti ni oko termina za vođenje ljubavi. Jednom rečju, strasti nema, emocije površne, seks nije bog zna kakav.

Što se tiče vernosti, Blizanac je taj koji tu lako pada na ispitu. Teško to može prikriti jer Devica ima odličnu moć zapažanja. Kada se razočara njen racio stvari privodi neizbežnom kraju. Veza nije čvrsta i kada dođe do razlaza on je gotovo bezbolan. A do razlaza će sigurno doći ako je Merkur u lošim aspektima.

Interesantno je da bez obzira kako stvari stoje iznutra, ovaj par spolja ostavlja dobar utisak. Zato se mnogi iznenade kada dođe do prekida ove veze.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem