Magazin

Blizanci i Jarac

07.09.2020

Blizanci i Jarac


Razlike između njih su velike. Blizanci su vazdušni znak, a Jarac zemljani. Dakle zemlja i nebo.

Jarac je ozbiljan, uporan i tvrdokoran, a Blizanac je neozbiljan, lako odustaje i mekan. Mogu se međusobno podnositi i iskoristiti jedan drugog. Oboje imaju volju da se prilagode međusobno, ali je to gotovo nemoguće. Mogu imati zajedničkih interesa, od ekonomije do filozofije, i funkcionisati kao par dosta efikasno. Jarac gura napred, krči sve oko sebe, a Blizanac leprša oko njega i obezbeđuje logistiku. Jarčeva upornost i hrabrost, kada se udruže sa intelektom i spretnošću jednog Blizanca, tada zaista mogu obezbediti sebi materijalnu sigurnost i druge vrednosti. To ih najčešće i drži zajedno.

Kada je eros u pitanju, tu su razlike nesavladive. Nema ni strasti ni emocija. Ceo doživljaj je mlak, bez uživanja i dosezanja zadovoljstva. Zato ni ne insistiraju na njemu i danima mogu apstinirati. Blizanac je vrdalama, pa zna da potraži zamenu sa strane. Jarac se samo u krajnjoj nuždi odlučuje na tako nešto.

Kada oboje shvate da veza nema nikakvog smisla, mirno se razilaze i svaki nastavlja svojim putem. Negativni planetarni aspekti čine da veza ne može valjano ni započeti. Ukoliko postoji povoljan i harmoničan aspekat njihovih vladara Merkura i Saturna, tada će veza opstati, jer će ih drugi interesi primorati da ostanu zajedno.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem