Magazin

Rak i Devica

07.09.2020

Rak i Devica


Ovaj par odaje utisak dobre kombinacije. Voda ( Rak ) i zemlja (Devica) idu zajedno.

Postoji mnogo zajedničkih stvari oko kojih se skoro bespogovorno slažu i dopunjuju. Oboje vole sigurnost, staraju se o zdravlju, ishrani i porodici. Solidno rasporede obaveze i dosta su vredni. Vole da pomažu jedan drugom i deluju harmonično. Iako su oba partnera sumnjičavi i ponekad sitničavi, izbegavaju konflikte. Ako do njih dođe, pre će se povući u sebe nego isterivati stvar na čistinu. Rak istrpi u sebi, a Devica samo bezopasno gunđa.

Erotika nije lajt motiv njihove veze. Maštoviti Rak može povrediti intimnost Device, a analitična Devica može dosaditi Raku jer ne može sasvim probuditi njegove emocije. Međutim znaju se dobro usaglasiti i vremenom postaju zadovoljniji i u seksu. Ako se oko svih drugih stvari slažu, tada seksualna komponenta njihove veze, bez obzira kakva je, ne može ugroziti njihovo zajedništvo. Naravno da ukoliko nađu zajedničku talasnu dužinu po pitanju seksa njihova veza dobija na kvalitetu. Devica postaje opuštenija, a Rak se oseća bezbednije.

Ako su njihovi vladari Mesec i Merkur u povoljnom aspektu imamo dobar i sretan brak. U suprotnom je sve neizvesno i može doći do raskida. Nakon raskida se zajednički staraju o deci i zadržavaju prijateljski odnos.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem