Magazin

Blizanci i Vodolija

07.09.2020

Blizanci i Vodolija


Dva vazdušna znaka zajedno? U mnogo čemu su slični, čak i na istim talasnim dužinama.

Lako se pronađu i ostvare vezu. Sve kod njih ide spontano i neusiljeno. Oboje su puni ideja, koje slobodno iznose i zatim o njima pričaju, često nadugačko i naširoko. Lako se dogovore i već prelaze dalje. Klima je dinamična, ali jednostavna.

U seksu su dosta saglasni. Vole laku predigru sa puno milovanja i ljubljenja. Koitus je brz i zajednički dolaze do vrhunca. Tempo i emocije su potpuno usaglašeni. Vrlo su inventivni pa i u seksu tragaju za novinama, često stignu i do perverzija.

Kad je dubina emocija u pitanju, tu se baš ne mogu pohvaliti, ali im to ne smeta. Ne pate od ljubomore i imaju osećaj slobode, što im je vrlo značajno. Vernost im nije najjača osobina, ali tome ne pridaju neki značaj.

Dosta vremena provode zajedno. Oboje imaju aktivan um, vole avanture, društvo, poznanstva. Vežu ih slični pogledi na muziku, književnost i mnoge druge stvari. Između njih postoji drugarstvo, koje zna da se produži i ako se veza prekine. Veza je ugrožena ukoliko postoji loš aspekt između njihovih planata vladara Merkura i Urana. Tada ona naglo puca, kao što je naglo i započela.

U stvari oni nisu duboko vezani da ne mogu jedan bez drugog i zajedno su sve dok im to prija. Vole decu, zajednički ih vaspitavaju i cela porodica je srećna i harmonična. Sa strane čak izgledaju kao društvo "lako ćemo". Povoljni planetarni aspekti znače trajnu vezu, koja je laka i uspešna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem