Magazin

Lav i Devica

07.09.2020

Lav i Devica


Dva znaka različitih unutrašnjih harmoničnosti.

Lav je širokogrud, optimista i uvek raspoložen. Devica je stisnuta, pesimista i melanholična. Ne uklapaju se lako zajedno.

Od zajedničkih osobina poseduju vrednoću. Oboje rade i obezbeđuju sebi materijalnu sigurnost. Imaju i osobina, koje su istina različite, ali kao spoj dobro funkcionišu. Na primer, Devica poseduje precizni intelekt, ali ne zna da ga najbolje iskoristi i da se nametne. Zato je tu Lav, koji prirodno zna da nametne svoje stavove i da drži stvari pod kontrolom. Zato njihova kombinacija može biti delotvorna jer, sportskim žargonom govoreći, Devica pripremi loptu, a Lav dobro servira.

Dosta su konvencionalni. To se odnosi i na njihov erotski život koji više ima rutinski karakter. Zato ni ne dobijaju mnogo od njega. I pored toga retko se odlučuju na nevernost. Oskudan seksualni život nadoknađuju na mnoge druge načine.

Trude se da harmonizuju međusobne razlike, a to ih ponekad košta dosta živaca. Lav nema vremena da se bavi sitnicama, a Devica je baš za njih specijalista. Lav ne podnosi kritike na svoj račun, a Devica je šampion u kritikovanju.

U slučaju loših planetarnih aspekata veza je teško održiva na duže staze. Dobri planetarni aspekti je mogu učiniti stabilnom, ali i tada oba partnera moraju dosta toga učiniti da se prilagode jedan drugom.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem