Magazin

Rak i Vodolija

07.09.2020

Rak i Vodolija


Ovo je veza dva zasebna sveta koja može biti uspešna.

Rak i Vodolija su poprilično različiti međusobno. Razlika se ogleda i u temperamentu i u karakteru. Rak je topao i pažljiv, a Vodolija je hladna i povučena. Rak je okrenut ka prošlosti, tradiciji i porodici, a Vodolija ka budućnosti, modernizmu i čovenčanstvu.

Naizgled previše razlika, ali se oni ipak mogu složiti i zajedno predstavljati uspešnu i trajnu celinu.

Najjača veza među njima je duhovna. Ona stimuliše i ulepšava erotski kontakt.

Koitus je harmoničan i svež. Orgazam nije izrazit, ali zadovoljava. U seksu, kao i u svemu, postoji jedna doza mističnosti koja ga čini zanimljivim.

Rak je usmeren na kuću i porodične poslove, a Vodolija ka spoljašnjem svetu. Zato je bolje kada je Rak žensko, ali nije smak sveta ni ako je obrnuto. Vole decu i zajednički se brinu o njima. Imaju dosta zajedničkih tema i interesovanja. Privlače ih razne tajne, priroda, vole ljude i narod.

Loši aspekti njihovih vladara, Meseca i Urana, obično nose rizičnu vezu koja pre ili kasnije puca. Nakon rastanka nemaju potrebe da održavaju neke naročite kontakte, ali ostaju u korektnim odnosima. U slučaju dobrih planetarnih aspekata veza je stabilna i trajna.

Sve u svemu, veza Raka i Vodolije je posebna i iako su u pitanju vodeni i vazdušni znak koji ne idu baš pod ruku, ipak je prognoza pozitivna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem