Magazin

Bik i Ribe

07.09.2020

Bik i Ribe


Mogu li praktičar i sanjar biti zajedno. Odgovor, u ovom slučaju, jeste potvrdan.

Zemlja (Bik) i voda (Ribe) se nadopunjuju i zajedno daju život. Suprotnosti postoje, ali su to suprotnosti koje se privlače i nadopunjuju. Bik zna da prašta, a Ribe znaju da trpe, pa se sve nesuglasice na taj način mogu prebroditi. Bik je stabilan i teško ga je izvesti iz ravnoteže, a Ribe odlično plivaju i u mutnim vodama. Kombinacija koja je dobitna u većini životnih prilika i neprilika. Zajednički jezik se lako nalazi i po pitanju ekonomije, poslova, kuće, dece i svaga drugog. Istina potrebno im je izvesno vreme da se usaglase i priviknu jedno na drugo. Nakon toga njihova veza postaje vremenom sve čvršća i delotvornija.

Svako od njih ima svoj doživljaj zajedničke intimnosti. Oboje su romantični, za sve im je potrebno vreme i nigde ne žure. Prepuštaju inicijativu u seksu jedno drugom, tako da je stalno neko u vođstvu. Polni odnos je uspešan i kada ne dožive orgazam. Nisu previše zahtevni u erotskom smislu, a nedostatak vrhunca zadovoljstva nadoknađuju drugim zadovoljstvima

Na kraju, kad se sve sabere, oni su zadovoljni. Ne traže preko hleba pogaču, vernost nije ugrožena. Ako baš neko uleti u tuđu mrežu, to svakako nije razlog za dizanje halabuke. Povoljni planetarni aspekti blagosiljaju ovu vezu, dok je, naravno, aflikacije dovode povremeno u iskušenja.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem