Magazin

Jarac i Strelac

07.09.2020

Jarac i Strelac


Strelac je pomalo luckast, a to se dopada ozbiljnom Jarcu i dobro ga zabavlja. Bezbrižni Strelac je impresioniran organizovanošću i stamenošću Jarca. Iako su u pitanju dva susedna znaka u Zodijaku, koji su po pravilo veoma različiti, oni imaju motiva i energije da stupe u vezu.

Erotska kombinacija je nedorečena i nije izvor vrhunskog zadovoljstva. Ni jedan ni drugi partner nisu skloni neverstvu, ali ako do toga i dođe, to nikad nije dovoljan razlog za prekid veze.

Postoje drugi ciljevi koji ih čvrsto spajaju i koje oni zajedničkim trudom i ostvaruju. Vežu ih materijalni problemi, deca, okolina i vreme u kome žive. Iako su njihova duševna stanja različita oni nauče da žive sa tim razlikama i uvažavaju se međusobno.

Strelac je kao tiha vatra koja stalno gori istim žarom, a Jarac je kao hladni kamen kome prija toplota. Zato Jarac hladi Strelca da ne bi buknuo i izgoreo, a Strelac spašava Jarca od smrzavanja i usamljenosti. Njihove razlike su velike, ali su oni inteligentni i vremenom ih uklapaju u komplementarnu celinu.

Ako su im još i vladajuće planete, Jupiter i Saturn, u harmoničnom odnosu, sigurni smo da se radi o trajnoj i dobroj vezi. U protivnom slučaju je reč o vezi bremenitoj raznim problemima, ali ona i tada ima tendenciju da se održi jer se oba znaka ne mire lako sa porazom i nipošto ne odustaju lako od onoga što su započeli.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem