Magazin

ROMANTIČNO MESTO ZA VENČANJE PO OBIČAJIMA TRADICIJE

14.07.2019 Video

U doba kada pred pritiskom svakodnevice jurimo, trčimo, spotičemo se i padamo, mnogi parovi upravo svoje venčanje zamišljaju kao dan koji će, bar na trenutak, delovati kao da traje večno. Kako, makar na trenutak, zaustaviti vreme, pa i vratiti se u prošlost, kako bi taj dan potrajao malo duže? Kako da, u vreme kada mnogi mladenci odbacuju neke stare običaje kao nešto prevaziđeno, istrošeno, vratite onaj nekadašnji sjaj romantičnom činu venčanja i slavlju koje nakon njega sledi?

Mladenci

 

Jedan od verovatno presudnih činilaca koji utiču na atmosferu i uspomene koje ćete poneti s vašeg venčanja sigurno je lokacija. Okruženje u kom se odigrava venčanje, mesto na kom ćete reći sudbonosno „da“ i plešući do dugo u noć zaploviti u bračne vode zauvek ostaje na posebnom mestu u srcu. A naša zemlja može da se podiči brojnim lokacijama pored reka sa spojem romantične lokacije, tradicionalno dobre usluge i prijatnog ambijenta.

Romantični ambijent

 

Restorani, hoteli i sale za vencanja ušuškani su na obalama reka, i okruženi zelenilom prirode. To su prava je utočišta za one  koji su ljubitelji prirode, za mladence željne venčanja iz nekih mirnijih, lepših vremena. Kada je organizacija venčanja u pitanju, mladencima koji se odluče za venčanje na otvorenom nudi se nešto drugačije iskustvo u odnosu na standardna, moderna venčanja. Otvorene terase ili pak zelene livade posebno su dragocene za mladence koji žele da svoje venčanje prirede tokom vrelih letnjih meseci koji nam predstoje. 
Kako svako slavlje, pa i venčanje, ne može da prođe bez dobrog zalogaja, tako su se mesta za organizovanje venčanja pripremili da ugoste i prave gurmane. U ponudama hrane za vencanje će se često naći razni mesni specijaliteti s roštilja, ali i oni od ribe, dok će se posebno dame obradovati mini kolačićima koji će vam sigurno zasladiti dan. U Vojvodini su tradicionalno dobra vina s Fruške gore neizostavan deo menija. Usluga, kako to mora biti besprekorna do najsitnijih detalja.

 Romantični ambijent za venčanja

I na kraju, ukoliko svoje venčanje želite da oslobodite stresa i nepotrebne tenzije, da ga izmestite što dalje od gradske vreve i na kratko zaustavite sat u svoju korist, preporučujemo da ga smestite ne neku od lokacija pod vedrim nebom. Spoj tradicionalno dobre usluge i najviših svetskih standarda u ugostiteljstvu čine vaše venčanje događajem za pamćenje!  Uspomene koje ćete poneti sa ovakvog venčanja u zajednički život pamtićete dugi niz godina, a svoj dan učinićete posebnim.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem