Magazin

VJENČANJE IZ SNOVA U DVORCU MOKRICE

12.09.2019 Video

Venčanje iz snova u dvorcu Mokrice

 Recite »DA« u zagrljaju srednjovekovnog dvorca Mokrice.

“U snovima i ljubavi ništa nije nemoguće.” (Janus Arony)

DVORAC MOKRICE

 

Sklapanje braka jedinstven je životni događaj, koji nam ostaje u sećanju do kraja života. Dvorac Mokrice je mesto, na kojem ostvarujemo vaše snove o danu venčanja.

Svadbena dvorana  

Recite „da“ u okrugloj Viteškoj dvorani dvorskog tornja i napišite početak vaše nove priče, ispod lukova svečano ukrašenog prostora dvorca Mokrice. Osim dvorske svadbene dvorane romantična okolina dvorca nudi bezbroj ideja za vaš dan iz snova.  

Dvorski park i dvorište  

Venčanje na otvorenom, u još boljoj atmosferi i prolećnoj vedrini, daje srećnom trenutku poseban čar. Ne postoji veličanstvenije, nego zakleti se na ljubav voljenoj osobi, u parku, u senci dvestogodišnjih platana, u kapelici sv. Ane i uz svedočanstva četiri skulpture, koje simboliziraju godišnja doba prirode i života. Debelim gradskim zidinama okruženo dvorsko dvorište predivno je mesto za zakletvu na večnu ljubav. Ovde se piše istorija već hiljadama godina. Zapišite je i vas dvoje, sigurno će vam ostati u nezaboravnom sećanju.

DVORAC MOKRICE

 

Golf venčanje  

Venčanje na zelenom travnjaku, raskoš u travi... Obećajte vašu vernost na golf igralištu, na jedinstven način. Nazdravite čašom šampanjca i uživajte u omiljenom sportu i na dan vašeg venčanja.

Kažu, da je brak sklopljen u dvorcu Mokrice, čvrst i da traje večno, kao što je čvrst i večan i sam dvorac.

Dozvolite, da vas pre zajedničke odluke upoznamo sa svadbenim protokolima u dvorcu Mokrice.  

Golf venčanje

 

Organizacija venčanja

Venčanje na 1001 način…

Ideje za organizaciju venčanja u dvorcu Mokrice su beskonačne… Vožnja kočijom, venčanje uz zvuke citre, noćno ukrašavanje dvorca bakljama, vatromet… Zatvorite oči i zamislite svoje venčanje iz snova. Sve drugo prepustite nama.  

Započnite svadbeno slavlje već dan pre velikog događaja. Za mladence i zvanice pripremili smo dvodnevnu svadbenu proslavu, koja neće ostaviti ravnodušnima ni najzahtevnije goste svadbe.

Naši poslastičarski majstori mogu da se pobrinu za svadbenu tortu. Poverite nam izradu cvetnih aranžmana i bidermajera.

Neka vaše kompletno venčanje postane naša briga. U saradnji sa wellness savetnicima Spa&wellness centra u Termama Čatež i spoljašnim savetnicima sve je to moguće.

Sa zadovoljstvom vas savetujemo i kod izbora muzike i fotografa, koji će ovekovečiti čarobni svadbeni dan.

Paketi iz snova za mladence

Neka mini medeni dani započnu

Doživite prvu bračnu noć pod impozantnim arkadama dvorca Mokrice i pozdravite jutro u srcu netaknute prirode, daleko od gradske vreve. U obližnjim Termama Čatež  možete da priuštite opuštanje u raskošju termalnih voda i nezaboravno uživanje u jedinstvenim rimsko-irskim kupkama. Dan završite romantičnom večerom uz sveće, gde će kuvarski majstori dvorskog restorana kreirati istinski barokni raskoš ukusa…

Dani pre venčanja, godine nakon venčanja

Ako  želite da se od samačkog života dostojno oprostite, organizovaćemo vam devojačko ili momačko veče. Dopustite da vas iznenadimo zabavom, koju će vam prirediti vaši prijatelji u Termama Čatež. Pobrinućemo se za sve! Vama preostaje uživanje u vašoj poslednjoj »samačkoj« zabavi! Nakon godine, dve ... ili deset, mladence pozivamo da se vrate u dvorac Mokrice i godišnjicu venčanja proslave u raskoši dvorskog ambijenta.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem