Magazin

Ideje za svadbene poklone

24.02.2021

deje za svadbene poklone

Svadba je dan koji je rezervisan za dobar provod svih prisutnih i podrazumeva jedan važan običaj - darivanje mladenaca. U današnje vreme, novac je sve češći poklon za ovakvu priliku, a razlog je verovatno u tome što gosti smatraju da je to praktičan poklon koji mladenci mogu preusmeriti u svrhe koje im treba.

Međutim, nije samo novac poklon koji mladenci mogu najbolje upotrebiti, već i mnogi drugi darovi mogu biti rado korišćeni, a pritom i ukazati na to da ste se veoma potrudili da izaberete poseban i adekvatan poklon.

Dajemo vam nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za poklon i nadamo se da će vam biti od koristi.

Kuhinjsko posuđe

#1 Pokloni koji su dobrodošli u svakoj novoj kuhinji

Ukoliko se početak zajedničkog života mladenaca poklapa sa njihovim venčanjem, tj. svadbom, verovatnoća da će im biti potrebno mnogo elemenata za opremanje novog doma je velika. To je prilika da odaberete nešto od kuhinjskih predmeta i pomognete im da je upotpune.

Posuđe, escajg ili servis za ručavanje

Posuđe za kuhinju visokog kvaliteta odlična je ideja za poklon jer omogućava mladencima da pripremaju svoje obroke na najkvalitetniji i najzdraviji način. Gril tiganj ili pekač idealno su mesto za stvaranje najboljih ukusa u kojima će zaljubljeni par uživati.

Escajg ili servis za ručavanje za 6 osoba takođe su i te kako potrebni svakom novom domu, a omogućavaju da pripremljeno jelo bude degustirano u adekvatnom posuđu. Bitno je da budu od kvalitetnog materijala, a posebno kada je reč o escajgu da zadrži prvobitnu boju, ali i da dizajn bude takav da se jednostavno uklapa u bilo koji ambijent, kako poklon ne bi ostao neiskorišćen.

Vinske čaše

Vinske čaše ili vinski stalak

Ovo su takođe veoma korisni i lepi darovi, koji mladencima mogu poslužiti u specijalnim prilikama, kada reše da se počaste bocom dobrog vina. Vinski stalci umeju da budu veoma primamljivog dizajna i da budu veoma dekorativni, te je ovo poklon koji može i oplemeniti prostor mladenačkog doma.

Retro toster ili blender

Takođe praktični pokloni, koji mogu olakšati spremanje obroka i pomoći u pravljenju veoma zdravih i brzih obroka od voća i povrća. Oba proizvoda su i te kako upotrebljiva i korisna u svakom domu, pa će sigurno biti i u domu mladenaca.

#2 Pokloni za kuću različite namene

Naravno, nije samo kuhinja prostor koji može poslužiti kao inspiracija za razmišljanje o poklonu, već i ostale prostorije u kući, kakva je dnevna ili spavaća soba.

Lampe neobičnog oblika

Sledeći poklon koji može biti isto veoma dekorativan i koristan jeste stona ili podna lampa. One mogu oplemeniti radni prostor, dnevnu ili spavaću sobu, za koju možete birati i lampe u paru, namenjene za stavljanje na noćne stočiće.

Bežični usisivač

Moderni robotski usisivač rešiće dileme mladenaca oko toga čiji je red za usisavanje i olakšati održavanje higijene kuće, na čemu će vam oni biti sigurno veoma zahvalni, stoga je i to ideja za poklon kojoj treba dati prostora.

Posteljina za poklon

Posteljina za bračni krevet

Ovo je poklon koji ne može biti suvišan ni u kom slučaju i koji će sigurno biti i te kako korišćen, kao i prekrivači ili jastuci od kvalitetnih materijala i lako uklopivih dezena. Oni takođe zadovoljavaju estetske i upotrebne kriterijume za poklon, tako da nećete pogrešiti i ako njih izaberete kao dar za mladence.

Album ili ram za zajedničke fotografije novopečenog bračnog para

Album za slike može biti prostor gde će mladenci sačuvati svoje zajedničke uspomene, a ukoliko ima interesantne korice, nema sumnje da će poslužiti i kao odličan dekor otvorenim policama za knjige.

Ramovi za slike takođe su odličan poklon jer mogu poslužiti kao dekoracija za zidove i police, a ujedno su i način da zaljubljeni par sačuva omiljene slike od propadanja i izloži ih na istaknutim mestima u svom domu.

#3 Pokloni korisni za putovanja

Događaj koji sledi nedugo nakon stavljanja burmi jeste prvo bračno putovanje, što je samo početak svih zajedničkih avantura kroz koje će mladenci tek proći. Zato nema sumnje da su im dobrodošli neki od narednih predloga za svadbeni poklon.

Instant fotoaparat

Putovanja su prilike u kojima želimo da zabeležimo što više događaja i prizora, a instant fotografije nose posebnu čar jer je fotografija odmah dostupna i sa svojim retro izgledom kasnije može poslužiti kao idealna dekoracija za zidove dnevnog boravka ili neke druge psrostorije u kući.

Set kofera

Svako putovanje podrazumeva i pakovanje, a kako mladenci tek začinju zajednička turistička iskustva, eto prilike da se sa novim koferima zapute u jedno takvo iskustvo.

Pegla na paru za putovanje

Čak i u najnovim koferima, odeća se u transportu uvek pogužva, a to nije baš prizor koji će oduševiti mladence kada krenu na večeru u ekskluzivnom restoranu. Zato je pegla pa paru nešto što će jednostavno i brzo vratiti odeći izdanje koje je potrebno - samim tim je i odlična ideja za poklon.

Šta god da izaberete, verovatno nećete pogrešiti, stoga se opustite i ne zaboravite da uživate u velikom danu zajedno sa vašim dragim mladencima i zajedno stvorite atmosferu koje će se svi rado sećati!

 

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem