Magazin

PRIPREMA MLADE ZA VENČANJE

16.04.2019 Video

Dan kada su sve devojke posebne i kada su sve princeze, je dan na koji govore sudbonosno da sa blistavim osmehom punim nade i vere u novi zajednički život. Na dan venčanja sve neveste su posebne, reflektori i svetla upereni su u njih i one blistaju u svoj svojoj lepoti.

Čak i one najstidljivije dame u tom danu sa lakoćom se nose sa pogledima uprtim samo u njih. Kao filmske dive koračaju po tepihu posutim cvećem i osmehuju se blicevima koji ovaj dan čuvaju u večnosti.

Mlade

 

Da biste se osećale i izgledale kao kraljice morate da vodite računa o sebi i da se negujete. Istinska lepota je posledica kontinuirane nege, a ne jake šminke. Osim ako ne planirate da pobegnete u Vegas, imate dovoljno vremena da se posvetite sebi. Tajna leži u skladu fizičkog i duhovnog. Samopouzdanje kojim zračite izraženo svakim korakom koji vodi do oltara neprikosnoveno je i daje pečat vašoj lepoti koja je neupitna.

Devojačko veče

Budući da se devojačko veče vezuje za nezaboravan provod, lud, raskalašan i neobuzdan uz mnogo sočnih priča i fenomenalno žensko društvo, ono samo po sebi ostavlja posledice. Prva posledica je glavobolja, umoran ali zadovoljan pogled na poslednju noć slobodne devojke.

Da biste bile odmorne za venčanje najbolje je da ovu zabavu održite najmanje jednu nedelju pre venčanja, jer vam upravo toliko vremena treba da se odmorite. Naime, posle provoda odvojite vreme za sebe i sa drugaricama idite u spa centar. Masaža eteričnim uljima, sauna, kupka, najbolje kreme i tretmani za lice učiniće vas svežim i prelepim. Masaža lica je nešto što bi svakako trebalo da probate, sva napetost godinama skupljana oslobodi se nakon samo jednog tretmana. Iskombinovani zajedno noćni  provod, a zatim i oporavak učiniće poslednji slobodan vikend istovremeno nezaboravnim ali i korisnim iskustvom.

Devojačko veče

 

Lepe i negovane pre i posle venčanja

Besprekorna i blistava koža je neodoljiva, deo je mašte svakog muškarca i vlasništvo samouverene i negovane žene. Belu venčanicu u svojoj raskoši može samo da zaseni besprekoran ten. Ne zaboravite da za to ne postoji instant rešenje i da se ono uvek prozre. Da biste opravdale svoja očekivanja i bile samozadovoljne što je uvek i najteže, vodite računa o sebi uvek i bez izgovora. Osvežavajuća kupka, zatim piling i mleko za telo ili ulje koje odgovara vašem tipu kože daće joj potrebnu elastičnost i sjaj.

Za lepo i uvek mlado lice potreban je koji sekund više. Uredno skidajte šminku i omogućite koži da diše. Radite piling, stavljajte s vremena na vreme masku za lice, brojne su one koje možete da napravite i kod kuće. Za svež i blistav jutarnji izgled dovoljno je nekoliko trikova. Umijte se hladnom vodom, a potom tuferima i hladnim čajem od kamilice očistite lice. Dnevnu kremu koju držite u frižderu tanko nanesite. Ako  nemate problematično lice nanesite samo maskaru i izgledaćete odlično. Hladna krema utiče na spadanje otoka i ublažava podočnjake. Na vreme koristite kremu i maske protiv bora. Za to vam nije potrebna skupa i agresivna kozmetika pogotovo ako imate 25 do 30 godina, jer i prirodna kozmetika i domaće maske zaista mogu da zaustave prve bore.

 Prve bore

Blistav ten na dan venčanja

Ukoliko odvojite dovoljno vremena za sebe, negujete se i sa uživanjem pristupite organizaciji venčanja, umesto haotičnog perioda pred svadbu, ovo za vas može da bude izvanredno pozitivno i lepo iskustvo. Uz dobru organizaciju finalni rezultat je očekivan. Korakom ispunjenim samopouzdanjem, besprekornom lepotom, baš kao filmske dive uputićete se do tačke koja će vam zasigurno promeniti život.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem