Magazin

Detalji o kojima svaka mlada mora da vodi računa

16.09.2020

Iako će svaka mlada voditi računa o velikim stvarima i tome da svaka od njih bude organizovana što bolje i baš po njenom ukusu, na način na koji je to oduvek zamišljala - u ogromnoj žurbi i stresu, one će neretko zaboraviti detalje u vezi sa organizacijom venčanja.

Koji su to detalji o kojima bi svaka mlada morala da vodi računa i nikako ih ne zaboravi saznajte u nastavku teksta!

Detalji o kojima svaka mlada mora da vodi računa

Detalji koje će mlada nositi na sebi

Svaka mlada će za odabir idealne venčanice odvojiti dane, nekad i nedelje i mesece. Misliće i na detalje kao što su: veo, cipele, pa i ukrasi na kosi ili drugi nakit ukoliko ga bude nosila. Ipak, na jedno će nesumnjivo zaboraviti - veš i čarape.

Dobra stvar je to što o pronalasku ovih stvari ne mora preterano da brine, niti da odvaja previše vremena, jer sve može pronaći na jednom mestu - u Extreme Intimo radnjama, poznatim po asortimanu najudobnijeg, a istovremeno vrlo atraktivno dizajniranog donjeg veša i kvalitetnih najlon čarapa!

Birajte čarape i veš koji se neće videti, a koji će pružiti maksimalnu udobnost i obezbediti vam prijatan osećaj tokom celog venčanja. Bilo bi dobro da veš bude i što lepše dizajniran - ipak je ovo vaš najspecijalniji dan.

Torba sa stvarima koje će mladoj trebati tokom venčanja

Mlada će kraj sebe na stolu imati malu tašnicu u kojoj će držati samo najvažnije potrepštine, ali su joj tokom dana i večeri, a i nakon proslave, nesumnjivo potrebne i mnoge druge stvari.

Ali gde ih spakovati?

U veću torbu, za koju će mlada zamoliti osoblje da joj ih pričuva tokom venčanja. Tu ona može da drži sve što joj je potrebno od šminke, parfem, telefon, pa i mnoge druge stvari koje će joj biti potrebne na proslavi ili posle nje.

Organizacija transporta sa venčanja

Svi mladenci će voditi računa o transportu do venčanja kao važnom segmentu celokupne organizacije, ali nije retkost da zaborave da organizuju prevoz za povratak sa samog venčanja. Ovo je takođe jedan od detalja o kojima bi mlada trebalo da razmišlja, te se pobrine da ona i njen novopečeni suprug bezbedno stignu kući nakon proslave.

Potvrda dogovorenog vremena za usluge i proizvode koje ste naručili

Iako su se mladenci odavno dogovorili o torti za venčanje i vremenu njene dostave, kao i cveća, dekoracije, benda koji će muzikom ulepšavati vaš dan i oko ostalih segmenata venčanja, neretko zaborave na to da bi nekoliko dana pred venčanje trebalo iznova kontaktirati firme i pojedince koje koje su angažovali za obezbeđivanje svake od ovih usluga, te potvrde dogovoreno vreme dostave.

Mlade su obično one koje brinu o organizaciji venčanja na ovakav način, te preuzimaju na sebe brigu o kontaktiranju, pa je ovo takođe definitivno jedan od detalja o kojima bi trebalo da vode računa.

Mlada nakit

Manikir za mladu - važan detalj koji ne treba zaboraviti

Mlade nikad neće zaboraviti na šminku i frizuru, ali lako može da se desi da manikir pored ovih stvari bude smetnut s uma i slučajno potpuno zaboravljen. Na venčanju se stavljaju burme, a upravo su ruke sa burmama česti kadrovi zabaleženi fotoaparatom, pa je neophodno da mladine šake i nokti budu što lepši i sređeniji na venčanju.

Sitne dekoracije koje prave veliku promenu

Mladenci najčešće angažuju firmu za dekoracije, koja će obezbediti sve velike elemente dekoracije na venčanju, ali ne i sitne detalje koji mogu da učine veliku promenu.

Detalji kao što su ukrasna kutija za koverte, zanimljiv dekorativni element na samom ulazu ili slike i natpisi za zidove koji u vidu ukrasa mogu da se nađu na najrazličitijim mestima prostora za venčanje, dekorativna firma obično neće obezbediti, pa bi mlada trebalo da povede računa i ovom segmentu venčanja i tako dekoraciju prostora učini kompletiranom.

Prevoz poklona sa venčanja

Ukoliko mladenci organizuju svoj transport sa venčanja, trebalo bi da povedu računa da u njemu ima i dovoljno mesta za poklone. Ako nemaju dovoljno mesta da sa sobom ponesu i poklone, onda bi mlada trebalo da se dogovori sa gostom od poverenja da sa sobom ponese i poklone i odveze ih na finalnu destinaciju.

Uz brigu o ovim detaljima, sa onim standardnim, većim stvarima, mlada će imati besprekoran dan i obezbediti se svime što joj je potrebno, te će venčanje moći da provede potpuno rasterećeno. Srećno!

 

Izvori fotografija:

https://pixabay.com/photos/wedding-bride-jewelry-wedding-dress-1594957/

https://pixabay.com/photos/bride-couple-groom-hands-1837148/

Podelite sa prijateljima:

Komentari (1)

S
Vencanica i ono sta ide sa njom mora biti na nivou, jos jedna bitna stvar je vozilo u kom ce biti mlada i mladozenja. Za te prilike treba angazovati servise poput limo servis Autorent.
+0 -0

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem