Magazin

Plastična hirurgija i implantologija – Izgledajte savršeno za venčanje!

02.02.2021

Plastična hirurgija i implantologija predstavljaju hirurške oblasti čijim se metodama mogu prevazići mnogi vidljivi nedostaci. Danas je estetska hirurgija jedna od najzastupljenijih grana kada je u pitanju težnja pacijenata za lepšim izgledom lica, poglavine i vrata. Zadatak dentalne implantologije je pak nadomešćivanje izgubljenih zuba i ponovno uspostavljanje funkcionalnosti i estetike vilica.

Mlada, kuma, svekrva ili tašta – Ko je najbolja kandidatkinja za estetsku hirurgiju?

Plastična hirurgija je poslednjih decenija dostigla veliku popularnost zahvaljujući trajnosti postignutih rezultata, ali i cenama pristupačnim čak i onima koji ne dolaze iz elitnih društvenih krugova. Zbog toga se mnoge dame sve češće odlučuju za neki od estetskih zahvata: hirurško povećanje usana i jagodica, korekciju nosa, brade, ušiju ili ožiljaka.

U želji da za svoje venčanje budu božanstvene, podvrgavaju se hirurškom povećanju usana, znajući da se najbolji efekti postižu postupcima bull-horn lifta i V-Y plastike. Bez korišćenja potencijalno štetnih filera i bez rizika od kontraindikacija, usne dobijaju na senzualnosti, a mlada na nesvakidašnjoj lepoti.

Njene prijateljice, a kuma naročito, za veliki dan takođe moraju izgledati moderno i zavodljivo. Zbog toga ne čudi što i one za ovo slavlje žele doprineti svome izgledu i učiniti ga atraktivnijim, pogotovo uz cat eyes – koketne, mačkaste oči.

Plastična hirurgija i implantologija su hirurške grane zastupljene u Specijalističkoj ordinaciji Beograd-Centar.

Poznato je da se već nakon 40. godine na licu počinju očitavati prvi znakovi starenja, tako da se budućim svekrvama i taštama svakako preporučuje neki od estetskih zahvata. Zatezanje čela i podizanje obrva, zatezanje kapaka i uklanjanje masnih jastučića ispod njih, kao i fejslifting (zatezanje lica i vrata) nesumnjivo spadaju u najtraženije intervencije. Pogotovo pred važne događaje kao što je svadbeno veselje.

Jer, nema žene koja za venčanje svoga deteta ne bi želela da izgleda mladalački sveže i dražesno. Jednom rečju, baš onako kako se i oseća– fantastično! Uz pomoć estetske hirurgije, svaka dama u zrelim godinama može izgledati stvarno zadivljujuće i biti svekrva, odnosno tašta kakvu bi svako poželeo da ima.

Zašto je važna oralna implantologija?

Kao deo oralne hirurgije, implantologija čini važan korak ka ponovnom formiranju narušenog zubnog niza. Čak i kada je u pitanju samo jedan izgubljeni zub, može doći do takozvane migracije okolnih zuba. U nedostatku potpore, susedni zubi, ali i oni u suprotnoj vilici, počinju da se klate, pomeraju i na kraju ispadaju iz čašice. Zbog toga je izuzetno bitno nakon gubitka zuba odmah se obratiti specijalisti koji će odrediti najbolju terapiju i pomoći vam da se ponovo osmehujete sa samopouzdanjem.

Čak i ako je zub prisutan, ali je u nepravilnom položaju, okrznut je ili mu je iz nekog razloga promenjena boja, to se brzo i lako može rešiti vinirom, odnosno fasetom. U samo jednoj poseti, budući mladenci u Specijalističkoj ordinaciji Beograd–Centar mogu dobiti najlepši osmeh uz pomoć zubnih navlaka izrađenih od materijala vrhunskog kvaliteta.

Radost zbog venčanja svojih najdražih, biće nesumnjivo i na nasmejanim licima roditelja. Kako ona ne bi bila pomućena bojazni da će se širokim osmehom otkriti nedostatak određenih zuba, najbolje je pomoć potražiti u implantima ili protezama na implantima.

Implanti vrhunskog kvaliteta, proizvođača Nobel Biocare i Straumann, ugrađuju se pacijentima ordinacije Beograd-Centar.

Posebnu pažnju pobuđuju bračni parovi koji svoju višedecenijsku ljubav žele da proslave takozvanom srebrnom, odnosno zlatnom svadbom. Sa istim sjajem u očima, večnu bliskost i privrženost jedno drugome najbolje će iskazati iskričavim osmehom, postignutim kvalitetnim zubnim nadoknadama.

I, ne treba brinuti: budući da se venčanja obično dugo planiraju, ima sasvim dovoljno vremena za izvođenje implantoloških zahvata. Treba samo misliti na vreme i zakazati pregled kod renomiranog implantologa.

Plastična hirurgija i implantologija – Postignite izgled kakav zaslužujete!

Iako se neki pribojavaju „odlaska pod nož“, razloga za strah nema. Više od trideset godina međunarodnog iskustva prof. dr Zorana Stajčića i njegovog hirurškog tima ordinaciju Beograd–Centar svrstavaju u red klinika od poverenja.

Plastična hirurgija i implantologija, maksilofacijalna i oralna hirurgija oblasti su zastupljene u ovom medicinskom centru. Nakon specijalističkog pregleda i konsultacija, određuje se najbolji vid terapije određenog problema. Individualan pristup svakom pacijentu, uz uvažavanje njegovih potreba i želja, pružaju sigurnost da će se doći do najefikasnijeg rešenja.

Ugradnjom zubnih implanata ili postavljanjem vinira, doprinosi se oralnom zdravlju usta i zuba

Glavno je ne stideti se svojih nedostataka, bilo da su oni estetske ili funkcionalne prirode, i potražiti pomoć na pravom mestu. Koja god korekcija na licu, vratu ili glavi da vam je potrebna, rešenje ćete pronaći na ovoj klinici u centru Beograda, u Kraljice Natalije 35. Profesionalnost, bogato iskustvo i poverenje pacijenata iz čitavog sveta znak su izvrsne reputacije maksilofacijalnog, estetskog i oralnog hirurga i implantologa prof. dr Stajčića.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem