Magazin

Ovan i Bik

07.09.2020

Ovan i Bik


Ova dva susedna znaka u Zodijaku su sasvim različita u mnogim bitnim stvarima.

Ovan je vatra i zato je vruć, a Bik je zemlja i zato je hladan. Naročito se razlikuju u brzini. Ovan se mnogo pre upali nego Bik i dešava se redovno da on već izgori, a da se Bik tek zagrejao.

Biku je potrebna duga predigra da bi u potpunosti uživao, Ovan bi odmah prešao na konkretne stvari. Zato u seksu retko istovremeno doživljavaju orgazam. Da bi to postigli moraju dosta zajedno vežbati. Ovan mora da se uzdržava i usporava, a Bik da se forsira i ubrzava. Na svu sreću i jedan i drugi vole seks. Ako su dovojno motivisani i uporni da se usaglase tada je to dobra i trajna erotska kombinacija. Tada tople ruke prvog prijaju hladnom telu drugog. Svojom agresivnošću i upornošću Ovan može razbuktati oganj koji sigurno tinja u dubini Bika. Tada nastaje nezaboravni spektakl u kome podjednako intenzivno uživaju i stalno ispočetka tragaju za njime.

Da bi im zajedniřki život bio zanimljiv i trajan, takođe moraju uložiti puno truda. Velike razlike koje postoje među njima mogu da izlude jedan drugog. Ovan je dinamičan i uvek u pogonu, a Bik se nigde ne žuri. Zato je dobro ako prvi vodi posao, a drugi je šef blagajne. Ukoliko je obrnuto, zajednički sistem će se brzo raspasti.

Ovan je ljubomoran i netolerantan, a Bik je manje ljubomoran i tolerantniji. Ali je Bik tvrdoglav i egoističniji. Ovan malo i brzo jede i kuhinja mu nije u fokusu pažnje, dok Bik voli dobar zalogaj i kapljicu, da uživa u njima.

Sve ove razlike čine da ovaj spoj ima dosta razloga za nestabilnost i može doći do pucanja. Međutim, ukoliko oba partnera imaju planete u znaku onog drugog, tada ova veza opstaje i zna da bude veoma zanimljiva.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem