Magazin

Devica i Vaga

07.09.2020

Devica i Vaga


Uvek agilna i preduzetna Devica i uvek pomalo lenja Vaga, nisu prirodni partneri.

To je uobičajeno kod susednih znakova. Da bi se utvrdilo preciznije da li njihova veza ima smisla i budućnost, potrebno je zaviriti u njihove međusobne planetarne aspekte. Ako su vladari Device, Merkur, i Vage, Venera, u međusobnom lošem položaju, veza se ni ne preporučuje. Tada na površinu izbijaju sve različitosti u temeperamentu i karakteru, koje nisu male, i veza pre ili kasnije puca. Kod Device i Vage to znači laž i neverstvo.

Kod dobrog odnosa vladajućih planeta veza ima perspektivu i gradi se na sličnostima, koje uvek postoje, i na usaglašavanju razlika. Najjači razlog održanja veze je zajednički interes manifestovan kroz imanje, posao i porodicu.

Kada je ljubavni život u pitanju, zemljana Devica i vazdušna Vaga nemaju puno saglasnih elemenata. Nikad se zemlja i vazduh ne mogu tako spojiti da obrazuju jednu zajedničku nerazdvojivu celinu. Duboko zadovoljstvo ne uspeju da ostvare, pa nije retko da potraže dopunu sa strane. Koitus nije intenzivan i nije u centru pažnje ljubavne igre. Predigra ima veliki značaj, a takođe psihičko stanje i raspoloženje u kome se nalaze partneri. Zato rezultati ljubavne igre variraju, od lošeg do sasvim dobrog. No u proseku to ne ispunjava ni Devicu ni Vagu. Ipak, samo zbog seksa veza se teško prekida. Svaki od partnera često nalazi sa strane dodatnog partnera za seks, a porodično i poslovno ostaju zajedno.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem