Magazin

Bik i Škorpija

07.09.2020

Bik i Škorpija


Svakako najstrastvenija kombinacija znakova.

Bik i Škorpion su najerotičniji znakovi, svako na svoj način. Između njih postoji snažno fizičko privlačenje, jedan drugom raspiruju strast. Ljubomora, i to ona snažna, veoma često prati ovu kombinaciju. U realizaciji svojih erotskih maštarija predvodi Škorpion, a Bik ga u stopu prati. Orgazam je redovna pojava i sve se vrti oko njega. Postoje znatne nesuglasice oko raznih dnevnih stvari. Uveče se pomire, sve zaborave i posvećuju se seksu.

Škorpion je sklon da melodramatizuje stvari i sav je u zagonetkama. Bik je otvoreniji od njega i hladno reaguje na takve karakterne crte. Zato se između njih lako ispreče teškoće. Oba bi da preuzmu kontrolu nad situacijom, oba ne popuštaju i oba su podjednako tvrdoglavi. Dakle neprestano se nalaze u nekom latentnom sukobu.

Nesuglasice najlakše nastaju jer je Bik mrav koji sve prikuplja, sabira i vrlo je čuvaran. Na drugoj strani Škorpion stalno juri i usmeren je na svoje ciljeve, ne obraća pažnju ni na ništa drugo, razbacuje sve oko sebe i pravi haos u kući, na užas Bika koji to ne podnosi. I kada svi očekuju međusobni obračun koji započinje vrlo intenzivno, sve se pretvara u žestoku ljubavnu predigru koja se produžuje u još žešću igru i traje sve dok se i zadnji atom snage ne potroši. Nakon toga je sve u redu. Veza je trajna ukoliko uspeju da obuzdaju svoju ljubomoru.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem