Magazin

Devica i Strelac

07.09.2020

Devica i Strelac


Hladno topla kombinacija.

Problematična je ako se hladno malo ne ugreje, a toplo malo ne ohladi.

Seks ih ne povezuje naročito. Drugi partner obično ostaje erotski nezadovoljan, pa traži kompenzaciju od partnera u ostalim sferama zajedničkog života. Prvi ima manje prohteve u seksu, pa nije nezadovoljan i spreman je da na drugi način nadoknadi ono što nije uspeo da pruži u seksu. Na ovaj način se oni nalaze u istoj startnoj poziciji i zajedno idu dalje.

Oboje vole pokret, putovanje, intelektualnost, ideologiju, religiju. Zajedničke teme im ne nedostaju. Ekstravagantni Strelac voli krupne stvari i reči, ponekad gubi kontakt sa realnošću. Zato je tu realna Devica da ga spusti na zemlju. Obrnuto, melanholičnoj i radnoj Devici je preko potrebna zabava i opuštanje, a Strelac uživa da joj to priušti. Dakle sve ovo se može sasvim fino kotrljati.

Ako postoje loši planetarni aspekti između njihovih vladara, Merkura i Jupitera, tada stvar postaje komplikovana. Sukobi se javljaju na principijelnom nivou i prerastaju u međusobnu netoleranciju. To dovodi pre ili kasnije do pucanja veze. Obično je Strelac taj koji prvi diže ruke od zajedničkog života.

Nešto povoljnija varijanta je ako je Devica muško, a Strelac žensko. U takvom slučaju, pri dobrim planetarnim aspektima, veza je dobra i stabilna.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem