Magazin

Bik i Jarac

07.09.2020

Bik i Jarac


Kombinacija koja ima sve preduslove da bude uspešna.

Oba znaka su zemljana, imaju velikih sličnosti u pogledima na život. Potrebe su im takođe slične i dopunjuju se. Najjače ih vezuju zajednički interesi. Vredni su i štedljivi tako da uspevaju da stvore materijalnu sigurnost koja im puno znači. Životni ritmovi su istog takta, vole ležernost, tradiciju, ne troše nepotrebno energiju.

Obostrano vole toplotu kućnog ognjišta i miran život. Vremenom toliko srastu međusobno da gotovo nema nikakvih razlika.

Erotska privlačnost postoji, ali nije intenzivna i najvažnija u međusobnom odnosu. Dimenzija intimnosti koju im pruža erotika nije velika, ali oni svoju intimnost ostvaruju i preko mnogih drugih stvari, porodice, zajedničkih poslova i obaveza. Zato je seks za njih neka vrsta dužnosti, koju naravno upražnjavaju često, ali je opet doživljavaju u sklopu svega ostalog. Ne analiziraju previše svoju seksualnost i nisu njome opsednuti. U tehničkom smislu je koitus dobar, ali je njegov emotivni učinak dosta površan i mlak. Vernost je gotovo imperativ.

Ako ne postoje teške aflikacije Marsa i Venere kod jednog ili oba partnera, do neverstva skoro nikad ne dolazi. Zanimljivo je da je ova veza jedna od onih koje jačaju sa vremenom. To se dešava i sa njenom erotskom komponentom. Kako vreme odmiče oni sve više postaju čulniji jedan prema drugom. Zbog toga vremenom postaju jedan drugom sve bolji ljubavnici i seks dobija sve značajnije mesto u njihovom ličnom zajedničkom poretku stvari.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem