Magazin

Blizanci i Blizanci

07.09.2020

Blizanci i Blizanci


Uvek su kombinacije istih znakova potencijalno nestabilne, jer imaju previše sličnih osobina i često jedan drugom smetaju. Tako je i sa Blizancima.

U zajedničkim poslovima, pa i u društvu se ne podnose. Oba su nametljivi i hoće dominaciju zahvaljujući svojoj okretnosti i dosetkama. Zato se često sudaraju i posvađaju. No pošto sve shvataju površno, nisu skloni da stvari dramatizuju i nađu način da sve izglade. Najbolje je kada su u većini spoljašnjih obaveza i aktivnosti odvojeni.

Kada se nađu zajedno kod kuće, prepuni su utisaka i neprestano pričaju. Najveći deo njihove veze se odvija preko verbalizma.

U seksu su slični. Lako se uzbuđuju, ali tu nema dubine ni previše strasti. Ne prave pitanje oko toga što često ne postižu orgazam. Sve se i u krevetu završava u diskusijama i pričanju.

Što se vernosti tiče to im nije vrlina, ali se retko odlučuju na prekid veze zbog malog izleta sa strane. Nevernost nije rezultat potrebe nego ustupak njihovoj radoznalosti.

U celini gledano veza je dinamična i odvija se u širokom krugu aktivnosti. Sve ih to ispunjava u velikoj meri pa međusobni odnosi i nisu uvek na prvom mestu.

U zavisnosti od planetarnih aflikacija stoji i prognoza trajnosti veze. Kada su im planete kompatibilne uspevaju da se održe zajedno. U protivnom, jednog momenta shvataju da se veza sama po sebi raspada i razilaze se bez drame. Ostaju u prijateljskim vezama i nakon prestanka zajedničkog života.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem