Magazin

Ovan i Jarac

07.09.2020

Ovan i Jarac


Dva rogata znaka, nisu jedan drugom po volji. Ovan, topli plamen i Jarac, hladni kamen, teško da su dobar par. U početku veza može i da krene, jer imaju neke različite osobine koje su interesantne jedno drugom. Jarac je odrastao i ozbiljan i zanimljiv mu je, u početku, Ovan koji je adolescent i neozbiljan. Takođe Ovnu koji je pun nezajažljivih apetita i nepromišljenih planova, može na kratko imponovati Jarac, skroman i promišljan. Međutim, bajka se završava pre nego što je i započela. Ukoliko nekim čudom veza i opstane, onda je to mučenje za obe strane. Razlike su toliko markantne da je za sve aktivnost i međusobne poslove potrebno mnogo truda kako bi se prevazišle u zajedničku korist. Ovo neprestano i otužno bavljenje međusobnim razlikama zamara i istroši energiju, pa rastanak dolazi pre ili kasnije. Oba partnera ga doživljavaju kao spasonosno rešenje i božiji blagoslov.

U seksu se slabo slažu, tako da i taj oslonac zajedničke veze otpada. Stalno jedan drugom nameću volju i maltretiraju se. U takvom ambijentu deca ispaštaju i postaju nabusita i svojeglava. Pre ili kasnije se jedan od partnera odlučuje da prekine tu nepodnošljivu vezu. To je obično Ovan.

Ako između partnera postoji dobar aspekt njihovih planeta vladara, Marsa i Saturna, tada veza uspeva da se održi. Ali to su izuzeci koji potvrđuju pravilo. Na svu sreću ova dva tipa se retko susreću, jer se lako osete i izbegavaju se međusobno.

Podelite sa prijateljima:

Komentari (0)

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno prikazana.

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem